Horoscop, luni, 15 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Conjuncția Marte-Uranus se petrece la grad perfect. 

Luni, 15 iulie, se produce conjuncția Marte-Uranus în Taur, la grad perfect. Pe lângă faptul că s-au produs deja evenimente marcante pe plan mondial, acest aspect va fi responsabil de lipsa predictibilității sau de prezența crescută a instabilității, mai ales celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion. Vărsător. 

Berbec

Ai tot felul de idei neobișnuite despre cum să îți gestionezi bugetul personal. Asta nu înseamnă că nu vei avea și pierderi. 

Taur

Ești protagonistul zilei! Vei trece de la neputință și frustrare la dorința de a te rupe de tot ce este vechi și tradiționalist. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să faci un pas în spate. Nu este cazul să faci niciun exces de zel. Stai departe de oamenii care se plâng permanent!

Rac

Ia-ți adio de la planuri! Nimic nu se va desfășura conform așteptărilor tale, așa că acceptă și îmbrățișează schimbarea!

Leu

Astăzi va trebui să fii foarte diplomat în carieră. Și nu va fi deloc simplu deoarece vor fi situații în care vei fi provocat. 

Fecioară

Chestiunile administrative sau drumurile îți dau mari bătăi de cap. Nu uita că, pe moment, nu contează cine este vinovatul, ci soluția/rezolvarea.

Balanță

Te dai singur de gol! Cel mai bine ar fi să îți protejezi viața intimă, să nu te arăți dispus să împărtășești nimic din aceasta. 

Scorpion 

Partenerul se comportă într-un mod total neașteptat. Îți va oferi numeroase pretexte, dar tu va trebui să afli cauza adevărată. 

Săgetător

Relațiile dintre tine și unii colegi sunt destul de tensionate. Fă tot posibilul să nu pui și mai mult gaz pe foc!

Capricorn

În tine sunt două părți. Una care vrea să se relaxeze și să se preocupe de ce îi place cu adevărat. Și alta care își neagă dorințele. 

Vărsător

Dacă nu ai niciun conflict cu familie sau vreo problemă legată de locuință, ai scapăt ieftin! Vei fi destul de irascibil. 

Pești

Nu prea ai răbdare și spui ce gândești. Fără să împachetezi deloc informația. Vei trezi tot felul de reacții nedorite în cei apropiați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel