Horoscop, luni, 15 iulie 2019
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
 Astăzi, Peştii sunt geloşi şi suspicioşi în relaţia de cuplu
Astăzi, Peştii sunt geloşi şi suspicioşi în relaţia de cuplu
Horoscop. Luni, o umbră de nemulțumire i-ar putea afecta pe nativii din Scorpion, iar Capricornii ar trebui să fie mai retraşi astăzi. Interacţiunea cu alte persoane s-ar putea să le aducă probleme, mai ales dacă este o întâlnire de afaceri.

Scorpion

Luni, o umbră de nemulțumire i-ar putea afecta pe nativii din Scorpion. Eșecul unui interviu sau al unei negocieri nu ar trebui, totuși, să vă afecteze moralul, spune horoscopul. Veți vedea în scurt timp că situația se va schimba în favoarea voastră. În plan sentimental, Scorpionii care nu și-au găsit jumătatea au șanse pentru o întâlnire romantică.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii nu au niciun fel de probleme. Ce trebuie să ştii este că nu trebuie să te bazezi pe noroc, pe o coincidență fericită a evenimentelor sau pe sprijinul cuiva. Tot ce vei reuşi astăzi va fi rezultatul eforturilor tale. După-amiaza trebuie să acorzi mai multă atenţie familiei. De asemenea, vei fi nevoit să ajuţi un prieten la nevoie. Această persoană are probleme serioase de sănătate.

Capricorn

Capricornii ar trebui să fie mai retraşi astăzi. Interacţiunea cu alte persoane s-ar putea să vă aducă probleme, mai ales dacă este o întâlnire de afaceri. Soluţia ar fi să amâni pentru altă zi orice astfel de întâlnire. De asemenea, nu-ţi fie teamă să te exprimi liber sau să-ţi expui ideile neobişnuite în dialog cu membrii familiei. În relaţia de cuplu, mărturiseşte-ţi sentimentele. Seara, invită-ţi partenerul la o cină romantică şi încântă-l cu gesturi tandre şi complimente.

Vărsător

Vărsătorii fac paşi importanţi spre visul lor. Îşi consumă întreaga energie pentru asta şi au surpriza să constate că norocul le este aliat. Astăzi, o să constaţi că visul tău se va realiza mai devreme decât ţi-ai fi putut închipui. Astrele îţi recomandă să fii cu băgare de seamă la persoane din jurul tău. Invidia lor te-ar putea afecta. Seara, fii alături de familie.

Pești

Astăzi, Peştii sunt geloşi şi suspicioşi în relaţia de cuplu. Are tot felul de bănuieli şi nu este exlus ca trădarea pe care tu o simţi să fie reală. Ai putea descoperi că partenerul te înşeală cu cel mai bun prieten sau un coleg de muncă. Confruntă-ţi jumătatea ca să scapi de aceste temeri. Altfel, relaţia voastră nu va avea decât de suferit. Seara este momentul potrivit pentru a reflecta asupra a tot ce se întâmplă în viaţa ta şi pentru a trage concluzii care te pot salva de la a comite greșeli.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel