Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 13 iunie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Horoscop zilnic. Mercur intră în Gemeni. 

Astăzi, Mercur reintră în semnul Gemenilor. Să ne amintim că de aici și-a început retrogradarea pe 10 mai. Vom avea o minte mult mai activă, vom fi curioși, vom putea jongla cu mai multe situații în același timp. Atenție că, deși nu mai este retrograd, Mercur va mai face show până pe 5 iulie când va intra în Rac, semn necontaminat. Mâine vom avea o Lună Plină în semnul Săgetătorului, deci este posibil să fim mai agitați, să ne stresăm mai mult decât este cazul pentru unele situații superficiale sau să ne detașăm total de ceilalți. 

Berbec

Mercur va fi susținut de către Marte și Jupiter, deci unii dintre voi își vor recăpăta glasul și curajul de a spune tot ce își doresc sau nu. 

Taur

Vei fi mult mai eficient în strategiile financiare. Și vei găsi soluțiile necesare pentru a evita unele cheltuieli. Venus se rupe de Uranus, deci îți recapeți liniștea.

Gemeni

Mercur revine la el acasă. Te simți mai bine în pielea ta, iar mintea îți funcționează mai bine ca în ultimele săptămâni. 

Rac

S-ar putea să simți deja efectele Lunii Pline de mâine. Mai ales la serviciu. Vor apărea unele situații mai încurcate care te vor stresa serios. 

Leu

Mercur te va ajuta să găsești oamenii potriviți în momentele potrivite. Și astrele chiar îți recomandă să mai asculți și de alții. 

Fecioară

Atenția ta va fi îndreptată către carieră. Ai toate șansele să impresionezi pe cineva cu modul în care te ocupi de proiectele tale. 

Balanță

Astrele te sfătuiesc să fii mai atent la promisiunile celor din jur. Și dacă se poate să nu faci nici tu. Nu este o zi bună pentru decizii. 

Scorpion

Mai puține vorbe, mai multă muncă. Vei face tot posibilul să eviți discuțiile, ședințele, sau mai bine zis timpul consumat aiurea. 

Săgetător

Nevoia de a face pe placul celorlalți va fi destul de crescută. Și intri într-un cerc vicios de unde cu greu vei ieși. Fii mai atent la ce îți transmite corpul!

Capricorn

Somnul și odihna trebuie să fie prioritare. Dacă nu, îți vei da seama că nu funcționezi în mod optim în niciun domeniu. 

Vărsător

Vor fi mulți cei care vor dori să îți ofere care mai de care sfaturi. Nu este cea mai bună zi pentru a le urma exemplul. 

Pești

Revin unele discuții în familie. Despre anumite subiecte de care fugi de ceva timp. De data aceasta, va trebui să te implici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel