Urmărește emisiunea live
Horoscop, luni, 13 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Săgetătorii nu sunt mulțumiți de statutul lor financiar.

Berbec

Ai o atitudine prea serioasă și vei fi acuzat că nu știi deloc de glumă. Parcă nu ai chef de acțiunile superficiale ale prietenilor. 

Taur

Reusești să stabilești un echilibru între ceea ce gândești, dorești și modul în care acționezi. Ești dispus să faci schimbări minore care să îți aducă rezultate sigure.

Gemeni

Încearcă să nu porți multe discuții în contradictoriu. Ești prea înverșunat și este posibil să strici degeaba prietenii foarte vechi. 

Rac

Ai ochi și urechi doar pentru persoana iubită sau pentru unii membri ai familiei. Bineînțeles că te vei pune pe locul doi și vei regreta pe urmă.

Leu

Partenerul te contrazice de fiecare dată când vrei să îi demonstrezi ceva. Cel mai bine ar fi să amâni discuțiile serioase pe altădată.

Fecioară

Munca și efortul îți vor fi răsplătite și apreciate la serviciu, dar ai nevoie să te pui în valoare, să comunici ceea ce ești în stare să faci. 

Balanță

Micile neînțelegeri din cuplu pot fi rezolvate astăzi, însă doar dacă ești dispus să spui ce te deranjează cu adevărat la celălalt. 

Scorpion

Nu te înțelegi cu nimeni, una spui tu și alta înțeleg ceilalți. Răbdarea va fi cea care te va scoate din orice încurcătură.

Săgetător

Nu îți ies socotelile privind bugetul personal. Tot dai timpul înapoi și încerci să îți amintești pe ce ai cheltuit sume importante de bani. 

Capricorn

Beneficiezi de o porție zdravănă de curaj în prima zi a săptămânii. Simți că poți obține tot ce îți dorești. Evită să fii arogant. 

Vărsător

Ai un singur obiectiv: să termini repede treaba astfel încât să ajungi acasă pentru a te odihni. Vrei să ai mai multă grijă de tine. 

Pești

Prietenii au nevoie de sfaturile și resursele tale. Este recomandabil să fii generos, totuși nu îi poți ajuta chiar pe toți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel