Data publicării:

Horoscop, luni, 12 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Berbecului. 

Săptămâna începe cu Luna în Berbec, deci cu mult chef de acțiune. De altfel, este o zi bună pentru a te ocupa de proiecte noi, pentru activități fizice sau pentru consolidarea independenței. Cu Venus/Marte/Lilith în Leu vom fi și destul de creativi. Iar Jupiter în Taur ne va aduce și resursele necesare. 

Berbec

Am putea spune că ai astrele de partea ta! Cu siguranță vor fi și obstacole, dar nu ai niciun motiv să nu le depășești. 

Taur

Venus este în continuare în careu cu Jupiter, deci s-ar putea să ai un exces de zel în orice. Îți merge mintea când e vorba de bani. 

Gemeni

Te dai peste cap pentru alții, dar uiți de tine. Ai face bine să îți folosești resursele mai întâi pentru propriile obiective. 

Rac

Vei avea tendința de a fi prea autoritar cu oamenii din jur. În plus, te va caracteriza o doză uimitoare de posesivitate. 

Leu

Ai parte de o configurație astrală pe placul tău. Dacă vei vedea jumătatea plină a paharului, vei primi și mai multe șanse. 

Fecioară

Va fi nevoie să faci un pas în spate. Nu este cea mai bună zi pentru a ieși în evidență. Discuțiile cu șefii sunt importante. 

Balanță

Te împrăștii în multe direcții. Pe parcurs, îți vei da seama că nu mai ai energie pentru proiectele cu adevărat importante. 

Scorpion

Cariera este prioritară zilele acestea. Dar cumva, exact acum, ție îți pasă mai mult de familie și relația în care te afli. 

Săgetător

Astrele te invită să rămâi cu picioarele pe pământ. Vei avea tendința de a alerga după tot ce este abstract și de a uita de lucrurile practice din viața ta. 

Capricorn

Nu vei avea tu ultimul cuvânt, dar poți sta liniștit. Lucrurile se vor desfășura după bunul tău plac. Nu te grăbi cu investițiile. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să te bazezi pe comunicare. Mai ales în ceea ce privește relația afectivă. Doar astfel, situația se va detensiona. 

Pești

Îți vei face multe calcule. La serviciu, sunt schimbări care inițial nu îți convin deloc. Dar sigur vei rezolva ce te deranjează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel