Data publicării:

Horoscop, luni, 12 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Săptămâna începe cu Luna în Scorpion. Vă reamintim că Mercur retrograd va schimba, în curând, semnul. Și că Marte va face conjuncția cu Jupiter și careul cu Saturn. Vom avea multiple inițiative, dar ne vom lovi de unele blocaje. Frustrarea își va face apariția. Este cazul să o transformăm în reziliență. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei observa o dorință crescută de a te ocupa mai multe proiecte în același timp. Trebuie doar să ai în vedere că te vei lupta cu timpul. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să îți îndrepți atenția către viața personală. Partenerul va avea nevoie de atenție suplimentară din partea ta. Dar și de comunicare deschisă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur retrograd se pregătește de o schimbare. Fă tot posibilul să nu iei decizii marcante legate de familie și zona imobiliară. Te vei răzgândi în scurt timp. 

Rac/Ascendent în Rac

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să accepți ce se întâmplă. Să nu încerci să mai controlezi modul în care apropiații reacționează. 

Leu/Ascendent în Leu

Din neatenție, poți lua unele decizii greșite pe plan financiar. Astrele îți recomandă să nu te lași influențat în acest sens nici măcar de oamenii cei mai apropiați. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Mercur retrograd și Venus în semnul tău, beneficiezi de carismă și de un discurs atrăgător. Trebuie să devii mai conștient de acestea și să le folosești în momentele cheie ale zilei. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Începutul săptămânii nu este unul pe placul tău. Parcă ai alergie la multe dintre activitățile de care trebuie să te ocupi. Astrele îți recomandă să nu cauți scurtături. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna este în continuare în semnul tău. Deci am putea spune că prima zi a săptămânii nu este neapărat pe placul tău. Te lași influențat prea repede și iei totul prea personal. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Unele discuții de la serviciu vor fi haotice. Asigură-te de mai multe ori că ai înțeles ce trebuia. Și mai cere încă o dată validarea șefilor sau a colegilor înainte de a trece la treabă. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este una dintre acele zile în care ai nevoie să îți lași și intuiția să își facă treaba. Nu fugi de ea! Sigur te va ajuta în momentele cele mai provocatoare. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cum Mercur retrograd se va întoarce în curând în casa relațiilor, nu ar strica să abordezi în discuțiile cu partenerul unele probleme de care ați tot fugit, dar care trebuie rezolvate. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul una zice și alta face. Și astfel, îți dă și ție planurile peste cap. Trebuie să îl confrunți și să găsiți un numitor comun. Nu te implica în conflictele colegilor dacă nu ți se cere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel