Horoscop, luni, 10 octombrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Efectele Lunii Pline din Berbec încă se resimt. 

Mercur petrece ultima zî în semnul Fecioarei. De mâine va tranzita Balanța. Astăzi, mulți dintre noi voi se vor ocupa de ultimaturile de la locul de muncă, cele referitoare la sănătate sau la treburile gospodărești. De parcă ar fi ultima zi în care putem face ceva. Marte se apropie de un careu cu Neptun, deci trebuie să avem grijă la riscul de înșelăciune. Soarele va face un trigon cu Saturn. 

Berbec

Totul se mișcă așa cu viteza melcului. Mai ales în ceea ce privește parteneriatele. Aștepți mult și bine după ceilalți să acționeze. 

Taur

Este o zi bună pentru a comunica dorințele tale. Adică, astrele îți oferă curajul necesar să spui ce vrei fără să te mai gândești la reacțiile altora. 

Gemeni

Nu este o zi bună pentru a te baza pe sprijinul familiei. Mai degrabă, cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău. 

Rac

Luna Plină de ieri încă mai are efect asupra ta. Unele decizii de la locul de muncă ți se vor părea radicale, dar sunt necesare. 

Leu

S-ar putea să ai unele revelații pe plan financiar. Nu este cazul să le ignori, dar nici să încerci să le concretizezi imediat. 

Fecioară

Mercur va ieși din semnul tău. S-ar putea să fii prea exigent cu tine și acest fapt să îl proiectezi și asupra apropiaților. 

Balanță

Intuiția îți transmite multe semnale. Profită de faptul că Soarele se apropie de un trigon cu Saturn. Scade riscul de a greși. 

Scorpion

Încrederea în următorul pas va face diferența între tine și alți colegi. Astfel, vei reuși să rezolvi unele probleme mai vechi. 

Săgetător

Nu este cazul să îngrași porcul în ajun! Șefii își vor da seama dacă vei exagera. Recomandarea astrelor este să nu grăbești nimic. 

Capricorn

Luna Plină a adus destulă instabilitate în viața ta. Și te vei resimți și astăzi. Ți-ar face bine să nu te implici în multe proiecte. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție discuțiilor din jurul tău. S-ar putea să afli unele lucruri foarte utile. 

Pești

Partenerul este foarte agitat. Dar nu uita că nu este datoria ta să îl calmezi. Tu trebuie să ai grija de propriul echilibru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel