Horoscop, luni, 10 mai 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, luni, 10 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 10 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Astăzi, nativii semnelor de Pământ vor fi mai avantajați.

Berbec

Începutul săptămânii va fi cu provocări. Oricât de mult te-ai strădui să respecți un program stabilit, tot vor apărea evenimente neașteptate.

Taur

Chiar nu ai chef de o zi zăpăcită și vei observa că și astrele vor fi de partea ta. Sectorul financiar va fi mai agitat ca altădată.

Gemeni

Îți dai seama că trebuie să renunți sau să mai amâni o parte din proiecte. Astfel, nu vei putea face față din cauza epuizării. 

Rac

Mâine vom avea Lună Nouă. Încă de astăzi îți faci tot felul de planuri, te gândești să îți setezi mai multe intenții. Există riscul să te lași influențat.

Leu

La serviciu vor fi destule animozități. Recomandarea astrelor este să stai cât mai departe de ele, să rămâi neutru și să nu superi pe nimeni.

Fecioară

Va trebui să fii mai vizibil la muncă. Nu îți convine, dar este posibil să fii singurul care să dețină soluția la o problemă de care fug toți ceilalți.

Balanță

Discuțiile despre bani te vor scoate din zona de confort, dar în același timp te vor învăța să fii mult mai eficient în cadrul negocierilor.

Scorpion

Dacă vei comunica deschis cu partenerul, veți reuși să treceți peste o situație neplăcută. Unii colegi vor trebui convinși să își respecte promisiunile.

Săgetător

Începi să devii mult mai atent la spațiul în care locuiești sau la cel în care lucrezi. Parcă ai nevoie de confort și de noutate.

Capricorn

Persoana iubită insistă să îți faci mai mult timp pentru voi. La serviciu nu este nicio criză așa că ai putea să pleci mai devreme.

Vărsător

Faci o analiză cât mai obiectivă a finanțelor. Vei fi și mulțumit, dar și supărat pentru cheltuielile inutile din ultimele luni. Îți schimbi prioritățile.

Pești

Vrei să demarezi un proiect, însă este ceva ce te ține pe loc. Sau cel puțin așa crezi tu. Schimbarea atitudinii îți va aduce destule beneficii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel