Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 10 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte intră în Fecioară. 

Pe 10 iulie, Marte își începe tranzitul în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 27 august. Planeta acțunii trece în cel mai harnic și disciplinat semn al zodiacului. Chiar și cel mai perfecționist. Vom fi preocupați de optimizare și eficientizare. Și bineînțeles de simplitate. Și în vremurile acestea, chiar avem nevoie de un tranzit care să ne transforme din greiere în furnică. Cei care vor fi ambiționați de Marte vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător. Primesc mult curaj, dar și o doză de furie. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, va tranzita casa muncii și a sănătății. Ție îți stă gândul doar la vacanță și va fi greu să te ții de rutină. 

Taur

Noul tranzit al lui Marte este pe placul tău! Îți oferă motivație, spirit combativ, creativitate și puterea de a convinge pe oricine de orice. 

Gemeni

Familia îți va da bătăi de cap! Nu se întâmplă ceva important, ci pur și simplu unele gesturi și cuvinte nu sunt pe placul tău. 

Rac

Mintea va merge de minune! Dar, în același timp, vei fi foarte agitat și greu de potolit. Ai nevoie de pauze mici și dese. 

Leu

Marte intră în casa a doua. Deci îți dai seama că zona financiară va avea de suferit. Dar vestea bună este că vei găsi și metode noi de monetizare. 

Fecioară

Marte vine cu o porție bună de curaj, dar și de furie. Depinde doar de tine modul în care le vei folosi. Fii mai ambițios!

Balanță

Vei alege să taci și să faci. Îi lași pe alții deocamdată să iasă în față, să primească laudele. Tu încă nu te simți pregătit. 

Scorpion

Te grăbești, dar nici tu nu știi unde. De aceea, ar fi bine să fii mai atent și la ce fac alții. Nu să faci neapărat ce zic ei, doar să îi asculți. 

Săgetător

Marte va tranzita casa a zecea. Șefii vor de azi pe mâine unele proiecte. Încerci să le faci pe plac. Dar știi cum e: Nimeni nu este perfect!

Capricorn

Nu vei fi dispus să faci deloc compromisuri. Ba chiar vei lupta pentru valorile și principiile tale. Dar să nu uiți un lucru: nu există dreptate absolută!

Vărsător

Vei pierde din ce în ce mai multă energie. De aceea, este cazul să faci tot posibilul să prioritizezi totul. 

Pești

Marte intră în casa relațiilor. Contradicțiile cu partenerul vor fi la ordinea zilei. Nu vei lăsa deloc de la tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel