Horoscop, luni, 1 august 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Arhivă Foto
Arhivă Foto
Horoscop zilnic. Trigon Soare-Jupiter. 

Marte se alătură conjuncției Uranus-Nodul Nord în Taur și aduce o porție suplimentară de furie atunci când este vorba de chestiunile financiare. Unele decizii par insuficiente și ne lasă impresia că există multă neputință în jurul nostru. Și că trebuie să acceptăm ce se întâmplă. 

Dar trigonul dintre Soare și Jupiter aduce oportunități celor care sunt încrezători în forțele proprii și nu au așteptări de la alți oameni sau instituții. 

Berbec

Guvernatorul tău, Marte, se întâlnește cu Uranus. De aici pot apărea o sumedenie de revelații legate de finanțele proprii. 

Taur

Puterea pe care o primești de la conjuncția Marte-Uranus te poate ridica, dar te și poate bloca. Este important să nu devii nerăbdător. 

Gemeni

Mercur se rupe de opoziția cu Saturn și parcă îți mai revii. Totuși ar fi bine să nu exagerezi în niciun aspect al vieții. 

Rac

Este o zi foarte bună pentru a-ți schimba atitudinea la serviciu sau pentru a-ți face planuri legate de creșterea veniturilor. 

Leu

Soarele primește un aspect armonios de la Jupiter, deci beneficiezi de sprijin astrologic. Dar totul depinde de echilibrul tău interior. 

Fecioară

Orice ai face, nu te implica în situații pe care le bănuiești că îți vor aduce sigur un surplus de stres. Deci ai nevoie de limite!

Balanță

Prietenii sau partenerul vor fi cei care îți vor oferi încrederea necesară pentru unele proiecte. Deci nu îți fie teamă să apelezi la ei!

Scorpion

Atitudinea ta față de o relație se va schimba. Ori vei deveni și mai atașat, ori te vei desprinde. Fii mai curajos la serviciu!

Săgetător

Condițiile de lucru se pot schimba pe neașteptate și acest fapt te poate înfuria. Dar nu este cazul să devii un pumn de nervi. 

Capricorn

Unii dintre voi pot găsi soluții pentru problemele legate de spațiul locativ. De altfel, cam toată ziua te vei gândi la acest subiect. 

Vărsător

Trigonul dintre Soare și Jupiter te poate ajuta să discuți cu partenerul despre subiecte evitate de mult timp. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii cât mai implicat și devotat în proiectele profesionale. Rezultatele nu vor întârzia să apară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel