Horoscop Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Previziuni tari pentru luna octombrie
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 27 sep 2022, 17:56
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești cu privire la impactul pe care îl vor avea astrele asupra vieților nativilor Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

În octombrie, preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. Că ne-am lăsat furați de mirajul consumerismului și că am devenit foarte leneși. Confortul costă, și la propriu și la figurat. Un mic pas către schimbare poate provoca crearea unei noi vieți. Una destul de nesigură, dar sustenabilă. Retrogradarea lui Marte și Eclipsa de Soare scot la suprafață fricile și obiceiurile noastre cele mai dăunătoare. Și cum Jupiter se va întoarce în Pești, și noi vom trece de la glorificarea exteriorului la aprofundarea interiorului. 

Din păcate, mersul direct al lui Mercur de pe 2 octombrie se va relua printr-o opoziție cu Neptun. Deci vă atrag atenția să nu vă bucurați încă, spune astrologul Daniela Simulescu. De altfel, trebuie menționat că efectele retrogradării se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va părăsi de tot semnele contaminate (Fecioară/Balanță). Dar chiar și așa, veți observa că unele proiecte vechi, împotmolite, vor putea fi rezolvare în sfârșit. 

Un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se va petrece pe 9 octombrie. Luna Plină din Berbec va fi în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate. Un moment bun să renunți la ceva și să o iei de la capăt. Acest eveniment oferă un curaj nebănuit. Dar și multă furie. 

Vom căuta să reparăm ce am greșit în ultimele săptămâni odată cu întoarcerea lui Mercur în Balanță pe 11 octombrie. Și o vom putea face doar prin diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. 

Leu/ Ascendent în Leu

Trebuie neapărat să fii atent deoarece Mercur își încheie retrogradarea în casa a 2-a, iar Marte începe retrogradarea în casa a 11-a. Aceste două case au componentă financiară – casa a 2-a reprezintă banii pe care îi poți face din propria muncă, casa a 11-a banii pe care îi poți face din carieră, din creștere, avansare, statut. Casa 11-a arată ce pot să fac ca să ajung la un venit mai bun, mai potrivit nivelului meu de acum. Vei fi nevoit să reiei legătura cu anumiți oameni din trecutul tău, dar te și integrezi în alte echipe. Spiritul de echipă va fi destul de important în octombrie, așadar încearcă să nu stai deoparte și să lucrezi alături de ceilalți.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?