Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop Leu, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Lucruri bune din punct de vedere profesional!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop Leu, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Lucruri bune din punct de vedere profesional. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Leu, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Lucruri bune din punct de vedere profesional. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Leu. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Leu și cei cu ascendentul în Leu. Încă de luni, s-ar putea, pentru o parte dintre voi, să apară tot felul de artificii. Oarecum, săptămâna asta vă pregătește, vă testează credința. Și când spun credință, nu vă gândiți la biserică, ci gândiți-vă mai degrabă la credința în propria persoană.

Nu la credința într-o lege, într-un biserică, într-un șef, dar credința voastră asupra propriei persoane. De ce? Pentru că Jupiter petrece ultimele zile în Casa 9 și se pregătește să intre în Casa 10-a.

Dați-vă seama ce nu v-a ieșit. Știți ce să la ce să vă gândiți voi ? În ultimul an, câte dintre prejudecăți vi s-au dărâmat?  Pentru că Jupiter asta făcut în Casa 9: v-a arătat că multe dintre alea pe care le considerați că așa sunt, nu prea sunt și că se poate întâmpla și invers.

Jupiter are și această, și această meteahnă. Nu face doar bine. Câteodată îți arată unde crezi tu că ești prea deștept, prea drept, prea minunat. Și de fapt, îți arată că orice om trece printr-un dublu standard, că nimeni nu este perfect. Oricine are și o parte mai bună și o parte mai puțin bună.

Jupiter va intra în Casa 10 și vrea să-ți aducă oportunități profesionale în funcție de ceea ce ai învățat în ultimul an. Nu mă refer doar la facultate, la master sau la alte chestii. Ce te-a învățat școala vieții.

În ultimul an, școala vieții te-a învățat foarte multe lucruri și trebuie să fii atent la ce ai scos de acolo, astfel încât din cealaltă săptămână să începi să pui în aplicare. Jupiter se apropie de Casa 10 și s-ar putea să vină niște lucruri bune din punct de vedere profesional", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel