Horoscop, joi, 9 martie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Horoscop zilnic. Careu Lilith-Nodurile Lunare. 

Pe 9 martie avem un careu între Lilith/Luna Neagră și Nodurile Lunare. Poate suna periculos, dar să știți că poate fi unul dintre cele mai bune aspecte pentru a scăpa de atașamente vechi, ruginite și dăunătoare. Dar bineînțeles, doar prin unele acțuni care vor provoca. Venus se apropie de un sextil cu Marte, iar Mercur de unul cu Uranus. 

Berbec

Vei fi acuzat de aroganță. Pe moment, te vei supăra, dar pe urmă îți vei da seama că oamenii respectivi resping ceva din tine. 

Taur

Profiți de această zi pentru a mai rezolva din chestiunile familiale. Pot apărea și tensiuni, dar unele care să vă ajute. 

Gemeni

Replicile tale vor fi destul de înțepătoare! Așa că așteaptă-te la tot felul de reacții. Mintea îți merge de minune. 

Rac

Te gândești toată ziua la bani. Vrei să faci o investiție și mintea ta născocește tot felul de scenarii și socoteli. 

Leu

Lilith îți va da un curaj nebun! Cei din jurul tău nu văd cu ochi buni atitudinea ta, dar un lucru e sigur: vei obține multe cu ea. 

Fecioară

Pui prea mult preț pe trecut! Te zbați într-un ocean de emoții, amintiri și frici. Încearcă să te ancorezi cât mai mult în prezent. 

Balanță

Prietenii vor fi tare nehotărâți. De aceea, ar fi bine să nu te bazezi pe ei astăzi. În plus, fii mai flexibil în ceea ce privește planurile. 

Scorpion

Poți avea o zi foarte bună în carieră dacă vei comunica ideile tale fără să îți pese de ceilalți. Astrele îți oferă curajul necesar. 

Săgetător

Principiile de viață ale tale pot fi diferite de ale celorlalți. Discuțiile mai profunde vor fi însoțite de tot felul de replici regretabile. 

Capricorn

Există riscul pierderii unor sume de bani. Generozitatea ta nu cunoaște limite astăzi! Dar în ceea ce îi privește pe alții. 

Vărsător

Relațiile vor fi mai tensionate pentru că vei ține mult la punctul de vedere. Și vei observa rezistență atât acasă, cât și la serviciu.

Pești

Interacțiunile cu colegii sunt mai neplăcute astăzi. Și nu trebuie să te lași afectat, pur și simplu au o zi mai proastă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel