Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 9 iunie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Balanței. 

Luna va tranzita semnul Balanței, aspect ce ne va face diplomați, manierați și sociabili. Nevoia primară a zile va fi aceea de a împăca și capra și varza. Posibile momente de nehotărâre. Alte aspecte importante nu sunt astăzi, dar vreau să țineți cont de faptul că Venus și Marte se află în domiciliile lor, respectiv Taur și Berbec. Deci astrele ne împing de la spate și ne oferă resurse pentru a duce la bun sfârșit un plan. Dar atenție! Pentru că și Jupiter este în Berbec, vorbim de sprijin doar pentru cei curajoși și îndrăzneți. 

Berbec

Reușești să te înțelegi cu toată lumea fără pic de efort. Cumva îți vine natural. Încearcă totuși să nu faci doar pe placul altora. 

Taur

Beneficiezi de grație și carismă, două atribute necesare în zilele acestea. Dar bineînțeles, trebuie să și faci ceva cu ele. 

Gemeni

Mercur mai are puțin și intră în semnul tău, deci încă nu este cazul să te grăbești în a lua decizii, mai ales dacă nu ești obligat. 

Rac

Prioritatea ta va fi liniștea familiei. Chiar dacă aceia dragi sunt la distanță vei încerca să le alini suferințele și să îi încurajezi. 

Leu

Există o melodie care se numește “Schimbă pasul!“. Cam asta ar trebui să faci și tu de fiecare dată când nu îți convine ceva azi. 

Fecioară

Te bazezi pe unele concepte destul de învechite și vor fi momente în care te vei ciocni de părerile diferite ale unor alte persoane. 

Balanță

Luna îți tranzitează semnul. S-ar putea să te miști mai încet și să nu faci niciun pas până când apropiații nu îți vor spune că este cel potrivit. 

Scorpion

Te bazezi prea mult pe suspiciuni și prea puțin pe fapte. Astăzi este cazul să alegi doar unele întâmplări pe care să le analizezi. 

Săgetător

Vei fi ușor impresionabil atunci când prietenii îți vor mărturisi problemele lor. Vei petrece ziua gândindu-te doar la cum îi poți ajuta. 

Capricorn

Partenerul așteaptă multe de la tine. Dar tu le ai pe ale tale și nu poți să te rupi în mai multe bucăți. Va trebui să îi explici. 

Vărsător

Te zbați prea mult pentru orice. Cel puțin așa vor rămâne cu impresia în urma unor discuții cu tine. Ești prea agitat astăzi. 

Pești

Ți-ar prii să îți alegi cuvintele cu grijă. Orice tentativă de grabă îți poate aduce numeroase neplăceri. Vei face multe drumuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel