Data publicării:

Horoscop, joi, 9 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem un careu între Venus retrogradă și Uranus. 

Venus din Leu reface careul cu Uranus din Taur, de această dată fiind și retrogradă. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Nu uitați că retrogradarea planetei frumosului și a iubirii ne poate face să încurcăm borcanele. 

Berbec

Te vei simți constrâns de către stilul de lucru al colegilor. Și astfel vei fi nevoit să îți ajustezi așteptările și timpul. 

Taur

Oricât de mult ți-ai dori să te faci nevăzut și să stai în banca ta, din păcate, nu îți va ieși. Apar multe situații neprevăzute. 

Gemeni

Vorbești făsă să gândești. Și este posibil să trezești unele invidii. Deci trebuie să ai grijă la explicațiile pe care le vei oferi pe urmă. 

Rac

Risc de cheltuieli inutile. Astrele îți recomandă să pleci la drum cu o listă de cumpărături și cu un buget prestabilit. 

Leu

Excesul de zel afișat astăzi îți va aduce numeroase neplăceri. Așa că așteaptă-te la tot felul de reacții din partea celor dragi. 

Fecioară

Vei fi foarte suspicios. Nu vei avea încredere nici măcar în cei apropiați. Încearcă, totuși, să nu fii prea paranoic.

Balanță

Îți vei da seama de consecințele încercării de a face pe plac tuturor. Nu vei avea deloc rezultatul așteptat și te vei frustra. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mai atent în carieră. S-ar putea să ratezi unele detalii importante. Evită deciziile pe plan personal. 

Săgetător

Va trebui să te adaptezi la nevoile și cerințele celorlalți. Și bineînțeles că vei avea impresia că nu își văd lungul nasului. 

Capricorn

Te agiți prea mult pentru orice. Și poate că ar fi bine să ții cont de odihnă. Încearcă să nu te lași prea influențat de către persoane străine. 

Vărsător

Relațiile sunt complicate. Negocierile de asemenea. Zilele ce urmează va trebui să te adaptezi de la om la om. 

Pești

Este o zi nemaipomenită pentru a conștientiza efectele stresului de la muncă. Sau să îți dai seama de unde ai unele frici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel