Urmărește emisiunea live
Horoscop, joi, 9 aprilie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Începând de astăzi, pentru o perioadă, Racii  nu vor mai avea dreptate
Începând de astăzi, pentru o perioadă, Racii nu vor mai avea dreptate
Horoscop. Vărsătorii au nevoie de foarte multă atenție. 

Berbec

Treci de la o extremă la alta. Nu mai poți controla emoțiile și ajungi să îi rănești repede pe cei dragi, dacă te grăbești în a trage concluzii.

Taur

Partenerul se victimizează și cere multă atenție. Dacă reacționează violent, încearcă să îi oferi un spațiu în care să se manifeste.

Gemeni

Mintea îți joacă feste astăzi, vei fi tentat să crezi tot felul de bârfe despre colegi. Verifică orice informație de mai multe ori. 

Rac

Ești ca un titirez. Chiar și în această perioadă, ai foarte multe de rezolvat, și nu doar pentru tine. Nu îi lăsa totuși pe ceilalți să exagereze.

Leu

Îți dorești stabilitate emoțională mai mult ca orice și vei face tot ce poți in acest sens. Vei evita persoanele dragi pentru că sunt negativiste. 

Fecioară

Începi ziua cu tot felul de idei năstrușnice, însă te mai liniștești spre seară. Nu ești deloc prieten cu incertitudinea. 

Balanță

Dai vina pe ceilalți pentru o parte din cheltuielile pe care le-ai făcut recent. Ei îți vor spune că ți-au făcut propuneri, dar că banii din buzunar tu i-ai scos. 

Scorpion

Te macină multe gânduri, încerci să faci față numeroaselor tensiuni interioare. Apropiații vor dori să te ajute deși te ascunzi de ei. 

Săgetător

Restricțiile nu îți priesc deloc. Dar deocamdată nu ai ce să faci. Cel mult, te poți plânge. Nu îți vărsa nervii pe cei dragi. 

Capricorn

În toată nesiguranța de acum, tu reușești să îți faci planuri, atât profesionale cât și personale. Și parcă ai vrea să schimbi ceva la tine. 

Vărsător

Cauți metode prin care să atragi atenția. Îți faci fotografii, te înregistrezi sau trimiți mesaje îndrăznețe. Joaca asta te face să te simți bine. 

Pești

Dormi greu, te trezești epuizat și foarte sensibil. Nu vrei să îi îngrijorezi pe cei din familie, deci te vei preface că ești bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel