Data publicării:

Horoscop, joi, 7 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de ultima retrogradare a lui Mercur din 2023. 

Vă recomandăm să vă pregătiți din timp pentru sărbători pentru că următoarea retrogradare a lui Mercur va aduce numeroase încurcături, amânări, anulări și întârzieri. Dacă nu aveți o soluție de rezervă sau strategii, veți pierde resurse. Chiar dacă retrogradarea propriu-zisă începe abia pe 13 decembrie, efectele se simt deja. 

Berbec

Se iau decizii pe ultima sută de metri în carieră. Discuțiile cu șefii scot la suprafață tot felul de situații ce îți creează disconfort. 

Taur

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară călătoriilor. Fie că este un drum scurt sau unul departe, pot apărea încurcături. 

Gemeni

Viitoarea retrogradare a lui Mercur, guvernatorul tău, are rolul de a-ți oferi unele lecții din punct de vedere financiar. 

Rac

Te vei vedea cu persoane din trecut, fie de la serviciu, fie foști parteneri. Încearcă să te ții departe de promisiuni grandioase. 

Leu

Discuțiile cu colegii vor fi neclare. Ai face bine să verifici de mai multe ori mesajele trimise, dar și informațiile primite. 

Fecioară

Astrele îți oferă un plus de creativitate pe care nu ar trebui să îl lași să se irosească. În luna decembrie, cu toții avem nevoie de idei!

Balanță

Vei relua unele discuții cu membrii familiei. Nu îți face plăcere, dar ești nevoit. Și până la urmă, nu te ajută cu nimic amânarea lor. 

Scorpion

Chestiunile administrative îți vor da mari bătăi de cap. Dar sigur vei găsi soluțiile cele mai potrivite. Trebuie doar să nu te lași. 

Săgetător

Vei avea multiple discuții cu partenerul despre bani. Cumva, acesta nu este de acord cu unele cheltuieli. Și poate are dreptate. 

Capricorn

Mercur va retrograda în semnul tău. Așa că vei simți o oarecare lentoare, ceață și haos mental. Poate nu este cazul să te grăbești cu deciziile. 

Vărsător

Nostalgia își are rostul, dar nu trebuie să înlocuiască prezentul. Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc odihna. 

Pești

Ți se dau peste cap planurile cele mai importante. Te vei supăra, dar nu vei putea schimba nimic. Apelează la răbdare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel