Horoscop, joi, 6 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem o Lună Nouă în Gemeni. 

Astăzi avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna și Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce înseamnă asta? Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite.

Berbec

Astrele te încurajează să privești orice situație importantă din mai multe unghiuri. Și să nu te grăbești cu deciziile până nu ai toate detaliile. 

Taur

Este o zi bună pentru achiziții. Investiții în propria persoană. Generozitatea către alții nu trebuie exagerată. 

Gemeni

Astrele te încurajează să îmbrățișezi viața, să vezi jumătatea plină a paharului și să cauți noutatea și prospețimea. 

Rac

Tăcerea poate fi de mare folos. Dacă unele persoane dragi suferă, vor aprecia enorm liniștea și că ești pur și simplu lângă ele. 

Leu

Nu ezita în a fi mai deschis și vulnerabil față de prieteni sau cunoscuți. Sigur, aceștia te vor putea ajuta să îți rezolvi problemele. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să ieși în evidență la locul de muncă. Șefii te vor observa și aprecia pentru implicare. 

Balanță

Discuția cu o persoană inteligentă și mai experimentată îți poate aduce revelații uimitoare. O zi bună pentru plimbări. 

Scorpion

Ai nevoie de libertate. În orice sector al vieții. Nu suporți ca alții să se bage în treburile tale. Nu e grăbi cu investițiile. 

Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea. Deci astrele îți dau șansa de a comunica mai bine cu partenerul și de a-l înțelege. 

Capricorn

Vei avea foarte multe treburi de care trebuie să te ocupi. Cel mai bine ar fi să le mai amâni pe cele care nu sunt atât de importante. 

Vărsător

Vei deborda de creativitate. Chiar și atunci când te vei ocupa de treburile simple ale gospodăriei. Comunică mai mult cu copiii!

Pești

Ai nevoie de liniște și de echilibru. Astrele îți recomandă să te (re)conectezi cu familia. Te va ajuta enorm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel