Horoscop, joi, 4 august 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 03 aug 2022, 17:07
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Mercur intră în Fecioară.

Mercur, planeta comunicării și a gândirii, își începe astăzi tranzitul prin Fecioară, unde va sta până pe 27 august. În acest semn, domiciliu de altfel, îi place să lucreze pas cu pas astfel încât să se îndrepte mereu către perfecțiune, de aceea este foarte critic, ne va face să îi criticăm pe ceilalți din cauză că nu ne putem accepta propriile greșeli. Căutăm probleme pe care să le rezolvăm până când ajungem să căutăm probleme acolo unde nu sunt. 

Berbec

Vei fi mai implicat în discuțiile de la serviciu și vei căuta să înțelegi tot ce se spune. În plus, vei deveni mai pragmatic și practic. 

Taur

Este o zi bună pentru a începe să te gândești mai mult la nevoile tale, decât ale celorlalți. Și să cauți claritate într-o privință. 

Gemeni

Mercur schimbă semnul, deci te vei resimți. Mai ales dacă ai de luat unele hotărâri. Te temi prea mult din orice. Cum ar fi să reduci frica la jumătate?

Rac

Mercur te va provoca să îți folosești și alte părți din vocabular. Și chiar vei acorda o atenție sporită conversațiilor, atât acasă, cât și la serviciu. 

Leu

Discuțiile despre bani sunt binevenite. Fie că este vorba de veniturile tale, fie că este vorba de o negociere pentru locul de muncă. 

Fecioară

Mercur vine în vizită cu multe idei bune, dar și cu un surplus de superficialitate. Multe vei gândi sau spune, mai puține vei face. 

Balanță

Te vei gândi prea mult la trecut. Amintirile nu sunt ceva concret, deci nu te poți baza pe acestea așa cum ți-ai dori. 

Scorpion

Vei discuta în mod deschis despre planurile tale pentru viitorul apropiat. Vei vedea că vei primi mult sprijin de la cunoscuți. 

Săgetător

Șefii vor fi nemulțumiți orice ai face. Deci nu este despre a le face lor pe plac, ci despre a-ți îmbunătăți constant modul de lucru. 

Capricorn

Câteodată este bine să te gândești la obiective și atât. Poate îți faci un plan solid, și abia pe urmă începi să și pui în practică. 

Vărsător

Preocupările financiare vor fi la ordinea zilei. Ți-ar face bine să discuți despre cu partenerul sau cu oamenii cei mai apropiați. 

Pești

Nu neglija cerințele partenerului! De fapt, recomandabil ar fi să fii mai implicat în discuțiile cu acesta. Vei avea doar de câștigat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?