Horoscop, joi, 3 noiembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 03 noi 2022, 06:27
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Conjuncție Venus-Nodul Sud. 

Astăzi avem o conjuncție între Venus și Nodul Sud în semnul Scorpionului. V-aș invita să meditați asupra valorilor pe care le-ați moștenit. Sau la cum v-a fost transmisă iubirea. Unii dintre noi iubesc în funcție de ceea ce au văzut în copilărie. Venus în Scorpion vorbește despre frici profunde, mai ales aceea de a pierde. De asemenea, Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Berbec

Parcă nu te alegi cu nimic concret. Și te uiți doar la jumătatea goală a paharului. Îți va fi destul de greu să te concentrezi. 

Taur

Conjuncția Venus-Nodul Sud poate fi responsabilă pentru sentimentul de inadecvare. De parcă ești o fantomă în unele situații. 

Gemeni

Când e una caldă, când e una rece. Nu te mai poți baza pe niciun program sigur. Nimic nu mai este bătut în cuie. 

Rac

Dacă te abandonezi pe tine, nu câștigi nimic. De aceea recomandabil ar fi să îți asiguri niște limite în relațiile cu apropiații. 

Leu

Legăturile prea strânse cu membrii familiei nu au cum să îți facă bine. Și vei avea tendința de a fi mai radical în discurs. 

Fecioară

Diplomația este bună, dar nu atunci când mai mult îți dăunează. De aceea va trebui să îți dai seama când și cum să o folosești. 

Balanță

Conjuncția lui Venus cu Nodul Sud îți poate arăta ce obiceiuri disfuncționale deții în ceea ce privește relația cu banii. 

Scorpion

Te schimbi în funcție de stările celorlalți. Crezi că astfel vei fi plăcut, dar de fapt, îți faci un ditamai deserviciu. 

Săgetător

Dulcea nostalgie! Unele amintiri te ajută să treci peste evenimentele mai provocatoare sau oamenii mai antipatici. 

Capricorn

Astrele îți atrag atenția că ești cam radical atunci când vine vorba de relația ta cu oamenii cei mai dragi. Poate mai meditezi. 

Vărsător

Trebuie să înveți să separi viața profesională de cea personală. Astfel, vei evita să frustrezi oamenii din viața ta. 

Pești

Poate este cazul să înveți ceva nou, să porți discuții și cu alți oameni și să încerci să introduci activități diferite în program. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?