Data publicării:

Horoscop, joi, 3 martie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Conjuncție Venus-Pluto. 

După Marte, iată că este rândul lui Venus să facă o conjuncție cu Pluto, în semnul Capricornului. Vom lupta cu intensitate pentru ce e al nostru, ne vom manifesta dorința de putere și control și vom negocia totul în cele mai fine detalii. Ne apropiem de conjuncția Soare-Jupiter, considerată “cea mai fericită zi a anului”, din punctul de vedere al teoriei astrologice. 

Berbec

Marte se pregătește să schimbe semnul. Este posibil să simți și tu că te manifești diferit în unele situații și să respingi autoritatea. 

Taur

Cu greu vei accepta și variantele celorlalți. De parcă doar tu știi care este adevărul suprem. Ieși greu din orice zonă de confort. 

Gemeni

Mercur se rupe de conjuncția cu Saturn și vei începe să capeți o doză de speranță. Profesional, este o perioadă agitată. 

Rac

Încearcă să nu te pierzi în multitudinea de informații. Astrele îți recomandă să te ferești de prea multe știri negative. 

Leu

Dacă depui puțin mai mult efort, s-ar putea să ai parte de un succes la locul de muncă. Și chiar vei fi apreciat pentru implicare. 

Fecioară

Refuzi orice compromis la serviciu. Nici măcar schimb de tură sau de experiență. Ești destul de inflexibil, însă ai tu motivele tale clare. 

Balanță

Pe de o parte, simți că ai puterea să faci o schimbare serioasă, dar pe de altă parte îți dai seama că ești destul de vulnerabil. 

Scorpion

Cuvintele tale îi vor atinge atât pe apropiați, cât și pe colegi. Vei vorbi din inimă și te vei feri să spui ceea ce gândești cu adevărat. 

Săgetător

Poate fi o zi bună pentru a investi în tine. Bineînțeles, asta înseamnă să cheltuiești o sumă de bani. Deci nu te zgârci!

Capricorn

Conjuncția Venus-Pluto te face atractiv, carismatic și destul de convingător. Depinde doar de tine cum îți vei folosi aceste atuuri. 

Vărsător

Revelațiile referitoare la viața personală te pot ajuta să înțelegi unele situații dureroase.  Este o zi bună pentru compasiune. 

Pești

Prietenii au nevoie de ajutorul tău, iar tu te vei implica din tot sufletul. Încearcă să nu citești toate știrile negative. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel