Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 29 decembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur își începe a patra retrogradare din 2022. 

Mercur își începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 18 ianuarie. Însă vă atrag atenția că efectele se vor întinde până pe 11 febuarie! Mercur - planeta comunicării. Capricornul - semnul timpului și al organizării. Deci vom asista la diverse bruiaje, încurcături, întârzieri/amânări, anulări, răzgândiri, reluări. Mai ales în ceea ce privește proiectele profesionale. Expresia preferată a lui Mercur retrograd: trecutul se actualizează. Deci iată că aspectele finalului de an nu sunt bune pentru planuri, obiective, dorințe, rezoluții noi. Această retrogradare va crea multiple situații frustrante din care vom învăța cea mai prețioasă lecție: aceea a răbdării. 

Berbec

Mercur îți va da peste cap multe planuri din punct de vedere profesional. Deci nu este cazul să îți mai faci și tu griji. 

Taur

Astrele îți recomandă să fii mai atent atunci când vei călători, indiferent că este vorba de distanțe scurte sau de unele lungi. 

Gemeni

Termini anul cu bateriile goale. Cu frici, nesiguranțe și tot felul de idei prăpăstioase. Ai nevoie de odihnă mentală, nu doar fizică. 

Rac

Te revezi cu unele persoane din trecutul tău. Și îți vei da seama că nu mai ai aceleași emoții pentru ele ca până acum.

Leu

Te vei da peste cap în continuare când vei avea de organizat ceva. Iar cu gestionarea stresului vei sta destul de prost. 

Fecioară

Astrele te invită să îți iei o pauză de la muncă. Sau măcar să o pui pe locul doi. Prioritatea ta în următoarele zile este starea de bine. 

Balanță

Te zbați prea mult să menții armonia în familie. Dar îți vei da seama că nu este treaba ta și că este cazul să îți vezi doar de ale tale. 

Scorpion

Îți vor fi întoarse unele vorbe. Ba chiar te vei trezi cu unele reproșuri din partea celor dragi. Au așteptat momentul potrivit. 

Săgetător

Este nevoie de o revizuire a strategiei financiare. Astrele îți recomandă să nu mai faci nicio cheltuială serioasă deocamdată. 

Capricorn

Vei reveni asupra unor decizii. Simți nevoia de a aduce câteva îmbunătățiri chiar dacă apropiații nu sunt de aceeași părere. 

Vărsător

Nostalgia te va bântui. Astrele îți recomandă să nu o alungi, ci să o lași să își facă treaba. Vei avea numeroase revelații. 

Pești

Vei observa că planurile tale sunt diferite de ale partenerului. Veți avea nevoie de o serie de ajustări în următoarele zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel