Data publicării:

Horoscop, joi, 28 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus face careul cu Uranus. 

Venus din Leu (re)face un careu Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Berbec

Nu îți convine nimic! Vei fi prea mofturos. Ție îți convine, însă cei apropiați vor avea o problema cu asta. Nu se vor înțelege deloc cu tine!

Taur

Reapar unele probleme în familie. Așa pe nepusă masă! Ce trebuie să faci tu este să lași timpul să treacă, să nu reacționezi imediat. 

Gemeni

Dacă nu ești atent, s-ar putea să spui ce gândești cu adevărat în unele situații, iar apropiații să nu fie deloc de acord cu tine. 

Rac

Riscul de cheltuieli suplimentare este din nou crescut. Dar una este să dai bani pe chestii necesare, alta este să îi dai pe nimicuri. 

Leu

Vrei libertate, dar vrei și să fii condus de către o autoritate. Cert este că nu va fi deloc o zi liniară. Așa că fără așteptări!

Fecioară

Astrele îți recomandă să te pregătești pentru o serie de negocieri. Vei fi nevoit să înveți să faci mai multe compromisuri. 

Balanță

Simți nevoia să îți dai cu părerea despre viața prietenilor, dar rezultatul nu va fi cel dorit. Încearcă să fii mai empatic. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu procrastinezi. Șefii te vor controla și dacă altădată te mai păsuiau, de data aceasta nu se va mai întâmpla. 

Săgetător

Drumurile pe care le vei face vor fi presărate cu evenimente ciudate. Asigură-te că ai toate actele puse la punct. 

Capricorn

Ești acaparat de oboseală pe durata întregii zile. Astrele îți recomandă să strecori în programul tău pauze mici și dese. 

Vărsător

Partenerul se schimbă de la o clipă la alta. Iar tu nu mai înțelegi ce vrea. Este important să discutați deschis. 

Pești

Colegii sunt imprevizibili, dar nu poți schimba asta. Tot ce poți face este să înveți să te adaptezi la schimbări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel