Data publicării:

Horoscop, joi, 28 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur retrograd face o conjuncție cu Marte. 

Pe 28 decembrie, Mercur retrograd face o conjuncție cu Marte în Săgetător. Mercur se ocupă de comunicare, de idei, de gesturi. Marte este reprezentantul luptei, al agresivității, al energiei. Trebuie să avem grijă la nemulțumirile noastre. Mai ales dacă vom folosi un ton agresiv și vom avea o atitudine de lup moralist. Conjuncția Mercur-Marte este bună pentru a lua decizii, pentru a găsi soluții instante sau pentru studiu/examene. Dar pe plan personal poate fi o mare problemă. Micile neînțelegeri se pot transforma în ceva greu de controlat. 

Berbec

Astrele te invită să fii mai atent la drumurile pe care le vei face. De asemenea, stai departe de discuțiile contradictorii. 

Taur

Faci unele cheltuieli cu o viteză uimitoare. Astrele îți recomandă să încerci să te sfătuiești cu cineva pe plan financiar. 

Gemeni

Pot apărea certuri cu partenerul așa din neant. Pe moment, vor fi unele reproșuri, dar cauzele sunt cu totul și cu totul altele. 

Rac

Graba strică treaba! Și evită să te implici în mai multe proiecte de dragul altora. Te încurci pe tine, dar și pe ei. 

Leu

Este o zi bună pentru distracții și evenimente. Trebuie doar să ai grijă la tonul pe care îl vei avea în discuțiile cu oamenii dragi. 

Fecioară

Astrele te sfătuiesc să eviți orice scandal, mai ales în sânul familiei. Furia trebuie procesată în alte moduri. 

Balanță

Chestiunile administrative îți dau mari bătăi de cap. Ce vrei tu să se rezolve, va fi amânat. Iar chestiunile superficiale merg de la sine. 

Scorpion

Cu cât lași stresul să se manifeste, cu atât vei cheltui mai mulți bani. Cel mai bine ar fi să cauți metode de a le relaxa. 

Săgetător

Conjuncția Mercur retrograd-Marte poate face din tine o victimă sau un agresor. Trebuie să înveți să eviți aceste posturi. 

Capricorn

Vei fi mai neîndemânatic. Și vei avea tendința de a te implica în proiectele în care vei avea senzația că te lupți cu morile de vânt. 

Vărsător

Nu prea te gândești atunci când este vorba de a ieși cu prietenii în oraș. S-ar putea ca unii dintre aceștia să nu fie bine intenționați. 

Pești

Dacă vei merge la serviciu, există riscul unor discuții neplăcute cu șefii. Dacă stai acasă, vei face tu pe șeful cu apropiații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel