Horoscop, joi, 27 octombrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careu Mercur/Pluto și trigon Mercur/Marte. 

Pe 27 octombrie avem un trigon între Mercur din Balanță și Marte din Gemeni. Ideile se plimbă cu viteza luminii. Și reușim să le împărtășim foarte ușor. 

Dar careul dintre Mercur și Pluto din Capricorn ne va face să reacționăm dur atunci când vorbele noastre nu vor fi acceptate în totalitate. Putem căuta metodele prin care să ne victimizăm astfel încât să obținem ceea ce ne dorim. 

Berbec

Apropierea de retrogradarea lui Marte s-ar putea să îți provoace momente de instabilitate. Acum vrei ceva, mai încolo te răzgândești. 

Taur

Încerci să îți securizezi unele proiecte la serviciu, însă unele replici mai acide la adresa colegilor îți pot aduce multe pierderi. 

Gemeni

Vei fi precum un copil răsfățat. Cu cât dramatizezi mai mult, cu atât te vei depărta de problema adevărată. Nu ar strica puțină introspecție. 

Rac

S-a mai dus efectul eclipsei și parcă începi să ai o doză suplimentară de claritate. Dar unii membri ai familiei tot te vor provoca!

Leu

Astrele îți recomandă să îți măsori cuvintele. Dorința ta de a face prea multe s-ar putea să îi intimideze pe oamenii de care ai nevoie. 

Fecioară

Duci o luptă complicată cu unele dorințe, mai ales pe plan financiar. Vrei să cheltuiești o sumă de bani, dar vei găsi motive pentru care să nu o mai faci. 

Balanță

Vei avea tendința să spui ceva și să faci altceva. Iar oamenii din jur să nu știe cum să se raporteze la tine. Pot apărea neînțelegeri. 

Scorpion

Ți se pare că ai descoperit ceva, dar nu este cazul să împărtășești. Este posibil să îți scape unele detalii semnificative. 

Săgetător

Te bazezi prea mult pe ceilalți să te motiveze. Așteptările tale se pot transforma în dezamăgiri. Deci fii mai precaut!

Capricorn

Trebuie să înveți să jonglezi cu vorbele unui șef. Astrele îți recomandă să nu îl crezi în totalitate până nu ai dovezi. 

Vărsător

Oricum ai da-o, trebuie să fii conștient de un singur lucru. Programul tău este cel care contează în primul și în primul rând. Restul pe urmă. 

Pești

Partenerul are nevoie de suport. Dar îți va fi greu pentru că și tu la rândul tău ai nevoie de atenție și încurajare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel