Horoscop, joi, 27 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Nu uitați că ne apropiem de retrogadarea lui Saturn!

Sextilul dintre Venus din Rac și Marte din Taur devine din ce în ce mai activ. Efectele acestui aspect se întind pe durata întregii săptămâni. Vom reuși să îmbinăm armonios iubirea cu pasiunea.

Berbec

Trebuie să îți propui să fii mai atent la comportamentul oamenilor apropiați. Vorbele lor nu te ajută foarte mult astăzi. 

Taur

Sextilul dintre Venus și Marte este menit să te ajute să vezi partea plină a paharului. Dar încearcă să nu fii prea naiv. 

Gemeni

Ai nevoie de mai multă validare din partea șefilor sau a colegilor. Totuși, nu exagera în așa fel încât aceștia să te evite. 

Rac

Găsești oamenii potriviți la momentul potrivit. Încurajările lor îți dau aripi și te fac să te simți bine în propria piele. 

Leu

De fiecare dată când se întâmplă ceva ce nu îți convine, astrele îți recomandă să faci un pas în spate și să ai răbdare. 

Fecioară

Pui foarte mult preț pe bunăstarea partenerului, de parcă doar nevoile acestuia contează. Învață să te pui pe primul loc. 

Balanță

Astăzi trebuie să îți vezi propriul interes. Adică să fii mai atent la oamenii importanți și să încerci să le faci pe plac. 

Scorpion

Partenerul este acolo când ai nevoie, dar va avea grijă și să îți arate exact unde greșești. Trebuie să îi accepți și partea aceasta. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu consumi prea mult efort pe activitățile care nu îți aduc și un câștig. Fii mai pragmatic!

Capricorn

O zi nemaipomenită pentru romantism și răsfăț! Așa că, indiferent de ce se întâmplă în viața ta, fă-ți timp pentru ce contează cu adevărat!

Vărsător

Îți faci calcule peste calcule. Un lucru e cert: trebuie să fii mai chibzuit, să încerci să trăiești cu mai puțin și să economisești. 

Pești

Talentul tău oratoric va fi de mare ajutor. Ai putere de convingere, dar și replicile potrivite în momentele mai provocatoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel