Horoscop, joi, 26 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Conjuncție Ceres-Lilith. 

Astăzi avem o conjuncție între Ceres și Lilith în semnul Racului. Probleme legate de agricultură, alimentație, resurse. Și, de asemenea, momente în care suntem obligați să de detașăm emoțional de cineva, dar nu într-un mod plăcut, ci într-unul abrupt și greu de înțeles. Vom dori să evităm oamenii dragi, mai ales dacă nu îi înțelegem. 

Berbec

Marte se instalează în semnul tău, deci începi să vrei să faci lucruri, să fii mai activ. Este cazul să te gândești și la resurse. 

Taur

Gândești prea mult și acționezi prea puțin. Ai nevoie de multă siguranță, dar și de validarea celorlalți înainte de a face ceva. 

Gemeni

Este una dintre acele zile în care poți să îți forțezi memoria astfel încât să nu îți mai trimită amintiri neplăcute. 

Rac

Ai vrea ca viața să fie mai simplă, dar ai parte exact de partea opusă. Este multă tensiune la locul de muncă și cu greu te menții echilibrat. 

Leu

Cuvintele tale preferate sunt “următorul pas”. Fie în relație, fie la serviciu, fie în ceea ce privește o pasiune. Așa vei scăpa de inflamarea orgoliului. 

Fecioară

Orice exces de zel îți poate provoca pierderi. Astrele îți recomandă să fii mai retras, să nu te implici în proiectele celorlalți dacă nu ți se cere.

Balanță

Sectorul relațional este aglomerat. Relația cu partenerul poate cunoaște suișuri sau coborâșuri, iar cei singuri pot deveni obsedați de unele persoane.

Scorpion

Programul de muncă este infernal. S-ar putea să uiți și să bei apă. Și parcă nu se termină. Tot apar proiecte pe care nu le poți refuza. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să fii cât mai cerebral. Vei avea tendința de a te inflama din orice și poți avea parte de unele repercusiuni nedorite. 

Capricorn

Chestiunile familiei te agită mai mult decât este cazul. Dar nici nu te poți dezice de ele în totalitate. Va fi greu să ai răbdare. 

Vărsător

Parcă ești nevorbit. Orice discuție purtată va fi ca și a ta. Interlocutorii abia vor putea deshide gura. Valabil și pentru comunicarea online. 

Pești

Generozitatea trebuie să aibă unele limite. Altfel te vei trezi că ești nevoit să te abții de la unele cheltuieli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel