Horoscop, joi, 25 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele va face un sextil cu Marte. 

Soarele din Leu va face un sextil cu Marte din Gemeni. Cei doi aștri se vor susține unul pe celălalt într-un mod armonios. Soarele va predispune la ambiție și îndrăzneală, iar Marte va oferi curajul pentru schimbare. Sunt recomandate atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. 

Berbec

Este o perioadă bună pentru a comunica mai des cu oamenii importanți. Aceștia te vor aprecia dacă vei fi onest și te vei arăta dispus să te îmbunătățești. Nu este cazul să faci multe promisiuni. 

Taur

Vor apărea cheltuieli suplimentare pentru gospodărie. Trebuie să comunici cu familia și să stabiliți care sunt cele mai bune oferte în acest sens. 

Gemeni

Este una dintre acele zile în care vei îmbina partea de comunicare cu punerea în aplicare a unor promisiuni. Îți vei da seama că te simți bine după ce ai fost harnic. 

Rac

Cuvintele te pot costa scump, dar îți pot aduce și numeroase beneficii. Așa că depinde doar de tine cât de bine vei reuși să comunici în momentele importante. 

Leu

Prietenii au un rol important astăzi în ceea ce privește inițiativele tale. Te vor motiva mult mai ușor să treci la fapte și să găsești ceva ce îți place. 

Fecioară

Dacă vrei ca totul să meargă bine la locul de muncă, astrele îți recomandă să faci un pas în spate. Să fii deocamdată spectator, să le observi tendințele celorlalți și să aștepți momentul potrivit pentru a lua decizii. 

Balanță

Dacă te vei arăta dispus să înveți și să progresezi, astrele te vor ajuta în a găsi proiectele necesare. Sau soluțiile la problemele pe care le ai momentan. Cunoscuții vor fi dispuși să te sprijine dacă vei fi deschis cu ei. 

Scorpion

Mercur va ieși din casa carierei, unde va mai rămâne Soarele. Discuțiile cu șefii vor fi mai aprinse. Încearcă să nu cauți scuze, ție sau celorlalți. Pentru că, altfel, vei primi reproșuri. 

Săgetător

Trebuie să îți faci mai mult timp de familie. Oamenii dragi au nevoie să fii alături de iei, să nu pui pe primul lor doar cariera sau chestiunile profesionale. Partenerul are planuri mărețe. 

Capricorn

De multe ori, pentru a câștiga ceva, trebuie să pierzi ceva înainte. Așa că, astăzi, nu te supăra dacă nu îți ies chiar toate perfect. Fii mai atent, totuși, la unele cheltuieli care nu sunt așa de importante. 

Vărsător

O zi bună pe plan personal! Vei găsi metoda prin care să te împaci sau să te înțelegi mai bine cu persoana iubită. Iar, cei singuri vor fi mai comunicativi și dispuși să cunoască și alte genuri de oameni. 

Pești

Nu vei avea timp nici să respiri! La serviciu, ai foarte multe proiecte de care trebuie să te ocupi. Iar gospodăria are nevoie de tine. Va trebui să găsești timp să le împaci pe ambele. Ar fi bine, totuși, să nu neglijezi alimentația și celelalte nevoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel