Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 24 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată principalele recomandări ale astrologului Daniela Simulescu. 

Luna va tranzita semnul Leului. Putem spune că nivelul de creativitate va fi la cote uimitoare. Sezonul Scorpionului se instalează treptat. Deci obținem și putere de concentrare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte se apropie de un sextil cu Uranus. Astrele îți recomandă să schimbi perspectiva modului în care te ocupi de problemele familiei sau cele din gospodărie. 

Taur/Ascendent în Taur

Discuțiile cu partenerul despre bani îți vor consuma timp și energie. Îți va fi destul de greu să îl convingi de ceva anume. Este nevoie de compromis. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astrele îți recomandă ca, în comunicarea cu colegii, să fii cât mai rezervat. Nu este cazul să le oferi detalii despre viața ta personală. 

Rac/Ascendent în Rac

Ai nevoie de socializare și poate noi prieteni. Este una dintre acele perioade în care nu ar trebui să stai prea mult pe acasă. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna se va afla în semnul tău. Astrele te încurajează să fii mai atent la propriile emoții și să îți faci timp pentru a te ocupa de problemele mai vechi ale gospodăriei. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să găsești un echilibru. Să nu fii nici prea generos, dar nici foarte zgârcit. Adică să mai ieși din zona de confort din când în când. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus se apropie de un careu cu Saturn. Te vei confrunta cu mai multe dubii legate de propria persoană. Dar fără niciun motiv anume. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Soarele și Mercur în semnul tău, te lași furat de unele idei, care nici măcar nu îți aparțin sau care nu te afectează în mod direct. Învață să fii mai pragmatic în discuțiile cu apropiații. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Partenerul nu comunică deschis cu tine și îți vei face numeroase gânduri. Cel mai bine ar fi să nu tragi singur concluzii pentru că, sigur, vor fi nepotrivite. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești foarte influențabil. Astrele îți recomandă să fii mai atent la oamenii cărora le permiți să stea în preajma ta. Unii dintre ei nu îți aduc nimic bun. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ești prea concentrat pe viața profesională, iar cei dragi se vor simți foarte neglijați. Va trebui să găsești metoda prin care să îi împaci pe toți. 

Pești/Ascendent în Pești

Astăzi nu trebuie să uiți deloc despre micile bucurii ale vieții! Mai ales atunci când unele proiecte nu îți ies așa cum ți-ai fi dorit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel