Horoscop, joi, 24 noiembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 24 noi 2022, 07:32
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Lună Nouă în Săgetător. 

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. Cei care vor simți efectele acestui eveniment astrologic sunt cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Berbec

Nu te vei mulțumi cu puțin. Vei căuta să obții mai mult din orice. Cei din jur s-ar putea să se simtă presați de către tine. 

Taur

Poate fi o zi bună pentru a te gândi ce îmbunătățiri poți aduce zonei financiare. Și să și cauți metodele de educație în acest sens. 

Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa relațiilor și parteneriatelor. Chiar ai nevoie de o nouă raportare la oamenii importanți. 

Rac

Vei avea permanent ceva de făcut. Important este să îți și placă anumite activități. În orice caz, ar fi bine să eviți excesul de zel. 

Leu

Luna Nouă de astăzi se petrece în zona expresivității și a creativității. Și chiar ai nevoie să te implici în activități pe placul tău. 

Fecioară

Este o zi extraordinară pentru a te ocupa de redecorare, amenajare, curățenie sau tot ce ține de transformarea locuinței. 

Balanță

Ori ești pe drumuri permanent, ori cauți compania celorlalți pentru a purta discuții care mai de care mai interesante. 

Scorpion

Cu greu te vei abține atunci când va fi vorba de a face cheltuieli în plus. Și astrele te încurajează să te răsfeți. 

Săgetător

Este ziua perfectă pentru ceva nou! Tu știi ce ți-ar placea să schimbi în viața ta, să îmbunătățești. Sau trebuie să îți dai seama.  

Capricorn

Te vei simți epuizat, și fără niciun motiv. Mai sunt și zile din acestea în care prioritățile trebuie să fie odihna și somnul. 

Vărsător

Anturajul este destul de important astăzi. Te poți baza pe prieteni în momente provocatoare și poți fi și tu alături de ei la nevoie. 

Pești

Discuțiile și schimbările din planul profesional vor fi destul de bulversante, dar necesare. Nu te opune deloc acestora!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?