Data publicării:

Horoscop, joi, 22 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Soarele intră în Fecioară pe 22 august. 

Pe 22 august, începe Sezonul Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit.

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a șasea. Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție relațiilor cu colegii, stilului de viață și treburilor gospodărești. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a cincea. Relația cu copiii are nevoie de mai multă dedicare din partea ta. De asemenea, nu trebuie să uiți și de plăcerile vieții. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele intră în casa a patra. Începe o perioadă nemaipomenită pentru a te muta, a vinde/închiria un imobil sau pentru a te apropia mai mult de membrii familiei. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se mută în casa a treia și timp de o lună, îți va aduce un dor de ducă fantastic. În plus, vei fi mult mai sociabil, dornic de studiu, dar și curios. Evită excesele!

Leu/Ascendent în Leu

Soarele iese din semnul tău și intră în casa a doua. Cu siguranță că vei avea parte de beneficii pe plan material, dar și de tendința de a cheltui mai mult decât este cazul. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele intră în semnul tău. Și te face mai energic, curajos, dornic de a te bucura de viață. În același timp, îți vei da seama care sunt oamenii autentici din jurul tău. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a douăsprezecea. Acest tranzit nu este neapărat pe placul tău. Nu vei mai avea aceeași energie ca acum câteva săptămâni. Odihna nu e de neglijat!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ți se deschid noi oportunități pe plan profesional și social. Poți cunoaște oameni noi care să te ajute să evoluezi așa cum nu te-ai fi gândit. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Intrarea Soarelui în casa a zecea te va face mai autoritar și mai dornic de independență. Trebuie să ai grijă suplimentară în discuțiile cu șefii. S-ar putea să te contrazici mult și bine cu aceștia. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele va tranzita casa a noua. Începând de astăzi și timp de o lună, vei observa la tine dorința de a studia, de a explora și de a-ți depăși condiția. Nu uita că dreptatea ta nu e absolută!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Soarele în casa a opta, problemele financiare și momentele de criză nu îți vor da pace în următoarea perioadă. Puterea interioară va fi cea care te va salva. 

Pești/Ascendent în Pești

Soarele intră în casa a șaptea. Relația cu partenerul se poate îmbunătăți considerabil dacă vei fi dispus să depui eforturi în acest sens. Nu doar să aștepți să pice din cer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel