Data publicării:

Horoscop, joi, 21 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Saturn. 

Pe 21 noiembrie, Mercur din Capricorn reface sextilul cu Saturn din Pești, însă de această dată, planeta comunicării este retrogradă. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. Deci va dura mai mult ca de obicei până când vom lua o decizie. Soarele se pregătește să iasă din semnul Săgetătorului. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu deciziile pe plan profesional, ci să aștepți momentul potrivit. Cu siguranță va veni. 

Taur

Încearcă să nu faci pe lupul moralist, ci să asculți pe toată lumea și să încerci să aduci împăcare. Vor exista probleme administrative. 

Gemeni

Vei fi mai cumpătat când vei ajunge la cumpărături. Și vei încerca să îi convingi și pe alții să nu arunce cu banii în stânga și dreapta. 

Rac

Discuția cu partenerul va fi mai așezată, deci nu îți fie teamă să îi adresezi anumite întrebări. Evită deciziile importante. 

Leu

Vei vorbi mai puțin și vei asculta mai mult cerințele colegilor. De asemenea, te vei demonstra a fi un real sprijin pentru ei. 

Fecioară

Romantismul vă lipsi cu desăvârșire, însă de un lucru poți fi sigur: te poți baza pe partenerul tău la nevoie. 

Balanță

Familia va fi mai dispusă să te asculte, să te înțeleagă și să te ajute. Astrele îți recomandă să îți arăți vulnerabilitatea. 

Scorpion

Discuțiile cu oamenii dragi vor fi diferite. Aceștia vor sesiza un nivel crescut de empatie din partea ta. Prioritizarea este importantă. 

Săgetător

Astăzi este o zi nemaipomenită pentru a stabili un buget pentru perioada următoare. Sau pentru a te ocupa de lista de cumpărături. 

Capricorn

Astăzi vei fi apreciat pentru sfaturile înțelepte oferite. De asemenea, vei resimți un nivel crescut de oboseală. 

Vărsător

Intuiția se va îmbina armonios cu logica. Te poți baza că deciziile luate astăzi vor fi benefice pe termen lung. 

Pești

Vei fi destul de selectiv în ceea ce privește relația cu prietenii. Cei care au copii vor trebui să le acorde mai multă atenție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel