Data publicării:

Horoscop, joi, 20 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Opoziție Marte-Saturn. 

Marte din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Perfecțiunea intră în ring cu haosul. Frustrare, furie, pericol, stare depresivă. De fapt, acțiunile noastre superficiale se vor lovi de testul timpului. Sau mai bine zis, vom întâlni blocaje, restricții și limite pentru că nu ne-am făcut bine treaba. Va fi greu să acceptăm asta, dar nu vom avea ce să facem. Vă recomand să nu vă supărați dacă nu vă iese ceva din prima, a doua sau a treia încercare. Poate fi frustrant, dar universul are propria matematică. 

Berbec

Dacă vei avea doar muncă în cap, nu va fi o zi bună. Trebuie să găsești unele activități care să te ajute să re relaxezi. 

Taur

Îți va fi greu să îți impui punctul de vedere. Încearcă să nu te lași, să fii mai consistent și de asemenea, mai implicat. 

Gemeni

Acasă ai parte de neînțelegeri. La serviciu, totul se mișcă greu. Va fi greu să găsești un echilibru când nimic nu merge. 

Rac

Evită discuțiile despre cine are dreptate, cine este mai deștept sau despre principii. Poți rămâne marcat de unele replici. 

Leu

Partea financiară este destul de provocată. Atât veniturile tale, cât și cele la comun. Este o zi bună pentru a face o strategie în acest sens. 

Fecioară

Marte îți aduce furie. Dar Saturn se va opune lui Marte și de aici mai apar și frustrări și blocaje. Te vei supăra, dar nu uita că totul trece. 

Balanță

Dacă muncești în plus fără să ți se ceară, organismul tău se va răzvrăti. Este cazul să îți revizuiești complexul de inferioritate. 

Scorpion

Prietenii te pot ajuta, dar te și încurcă. Și asta pentru că nu crezi că te poți descurca singur într-o privință. 

Săgetător

Este ziua în care trebuie să împaci și varza și capra. Astrele te sfătuiesc să nu duci deloc problemele de la serviciu acasă sau invers. 

Capricorn

Orice drum pe care îl vei face va fi presărat cu numeroase întârzieri, blocaje și evenimente neobișnuite. 

Vărsător

Trebuie să înveți să faci bine dferența între nevoie și dorință. Pentru că, din punct de vedere finnaciar, vei avea o zi mai grea. 

Pești

Te irită totul la partener. Te enervezi din orice. Cauți motiv de ceartă și nu te lași până nu îl găsești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel