Horoscop, joi, 2 septembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Pexels / Structura internă a planete Marte, determinată de oamenii de știință
Pexels / Structura internă a planete Marte, determinată de oamenii de știință
Horoscop. Joi, 2 septembrie, avem o opoziție între Marte din Fecioară și Neptun în Pești.

Berbec

Nici tu nu vei înțelege de ce faci unele lucruri. Îți vor fi date peste cap multe dintre planurile făcute în primele ore ale dimineții.

Taur

Recomandabil ar fi să nu ai mari așteptări de la oameni. Pentru că s-ar putea să nu îi vezi clar și să te înșeli amarnic.

Gemeni

Echilibrul casă-serviciu va fi greu de obținut. Vei încerca să împaci pe toată lumea, însă familia nu va fi deloc mulțumită de argumentele tale.

Rac

Discuțiile în contradictoriu îți dau mari bătăi de cap. S-ar putea să te zbați pentru ceva sau cineva care chiar nu merită.

Leu

S-ar putea să faci o cheltuială total iresponsabilă. De aceea, astrele îți recomandă să scoți banii din buzunar pentru ce vrei tu și nu alții.

Fecioară

Toți așteaptă ca tu să îi dirijezi, dar astăzi îți este tare greu să găsești claritate. Evită să iei decizii sau să începi proiecte mari.

Balanță

Multe dintre grijile și fricile tale sunt exagerate. Dar vei fi destul de confuz și îți vei da seama destul de târziu de acest fapt.

Scorpion

Este recomandabil să ai încredere în oamenii din viața ta, însă nu să și ai așteptări legate de faptul că vor fi și super dedicați.

Săgetător

Vei avea tendința de a fi agresiv mai ales cu persoanele care sunt autoritare cu tine fără niciun motiv. Vei fi foarte ușor de atins.

Capricorn

O zi cu multe erori de judecată. Oricât de mult te-ai strădui, tot îți vor scăpa din vedere unele detalii care pot oferi claritate.

Vărsător

Vei experimenta sentimentul de neputință până și în cele mai simple activități. Trebuie să te hrănești bine și să te odihnești.

Pești

Partenerul îți dă mari bătăi de cap. Și nu poți să înțelegi de ce reacționează în unele feluri. Trebuie să ai răbdare cu el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel