Data publicării:

Horoscop, joi, 2 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Saturn își va opri în curând retrogradarea. 

Saturn se apropie de oprirea retrogradării în Pești, care a început pe 17 iunie. S-ar putea să ne simțim blocați în unele domenii. Saturn, retrograd sau în mers direct, are darul de a ne obliga să separăm realitatea de vis. Cei care se vor resimți serios până la final de săptămână sunt cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Berbec

Trebuie să lași în urmă unele obiceiuri din zona profesională, care nu te mai ajută deloc. Și fii mai atent la sănătate!

Taur

Unele planuri pentru viitorul apropiat par să nu mai fie importante pentru tine. Dar nu renunța încă! Ai nevoie de răbdare!

Gemeni

Unele discuții cu șefii ți se vor părea nedrepte. Pare că nu văd eforturile tale. Poate schimbi perspectiva. 

Rac

Îți vei da seama că unele idealuri nu își mai au rostul. Și bineînțeles că te vei judeca. Dar astrele îți recomandă să fii mai blând cu tine. 

Leu

Situația financiară te îngrijorează pe bune. Și va trebui să găsești metode pentru a-ți asigura stabilitatea. 

Fecioară

Relațiile nu mai sunt cum erau, dar acum poți spune că ești mai liniștit. Cei singuri vor începe să aibă alte standarde. 

Balanță

Îți dai seama că ai atins unele limite la locul de muncă. Și te vei hotări să îți faci o nouă strategie pe plan profesional. 

Scorpion

Fericirea ta nu depinde de alții. Saturn vrea să te facă să te întorci către interiorul tău, nu către ce este superficial. 

Săgetător

Apar probleme în familie și nu știi cum să le gestionezi. Noile responsabilități îți vor da planurile peste cap. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai tolerant în discuții. Să auzi și să asculți. Cu siguranță, prietenii te vor provoca în acest sens. 

Vărsător

Astrele vor ca tu să fii mai responsabil pe plan financiar. Să nu mai faci cheltuieli inutile și să îți organizezi eficient bugetul. 

Pești

Saturn ți-a dat câteva lecții în timpul retrogradării, acum este momentul să le și pui în aplicare. Nu este cazul să forțezi nimic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel