Horoscop, joi, 2 februarie 2023
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 02 feb 2023, 07:18
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un careu Soare-Uranus. 

După luna ianuarie care nu a fost foarte liniștită și înainte de martie care va veni cu unele evenimente astrologice menite să schimbe lumea în următorii ani, iată că avem parte de un februarie liniștit. Fără prea multe aspecte importante. Mercur scapă de tot de semnul contaminat de retrogradare, Marte se mișcă în Gemeni fără probleme, Jupiter își umflă mușchii în Berbec. 

Berbec

Vor apărea evenimente neprevăzute. Față de alte momente, nu prea vei fi de acord cu instabilitatea din viața cotidiană. 

Taur

Simți că ți se cere mai mult decât poți duce. Mai ales în carieră. Dar astrele te încurajează să nu te lași păgubaș. 

Gemeni

Astrele îți sunt foarte favorabile în ceea ce privește zona profesională. Deci ai putea să profiți prin a fi mai implicat. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul. S-ar putea să devii destul de schimbător. Cei apropiați vor trebui să navigheze printre stările tale. 

Leu

Apar situații din senin pe care nu știi cum să le gestionezi. Astrele îți recomandă să îți dai puțin timp pentru a le procesa mai întâi. 

Fecioară

Luna febuarie este foarte importantă în ceea ce privește modul în care te raportezi la muncă. Adică să înveți să pui limite. 

Balanță

Te vei implica în unele proiecte după care în altele. Problema este că nu vei reuși să finalizezi niciunul așa cum trebuie. 

Scorpion

S-ar putea să îți dai seama că te implici doar în proiecte superficiale. Fugi de ceva anume. Ar trebui să faci pace cu tine. 

Săgetător

Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă vei fi dispus să mai lași de la tine, să nu te mai duci cu orgoliul la înaintare. 

Capricorn

Dacă vrei să obții ceva de la partener sau de la cei de la serviciu, vei fi nevoit să apelezi la lingușire chiar dacă nu îți convine. 

Vărsător

Îți vei da seama că nu ești foarte atent la cheltuieli. Și că unii bani se scurg repede. Prietenii pot veni cu sfaturi. 

Pești

Se produc tot felul de schimbări în jurul tău, care te vor obosi. Important este să îți dai răbdare, astfel te vei putea bucura de efectele acestora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?