Data publicării:

Horoscop, joi, 19 octombrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de careul cu Pluto. 

Mercur se pregătește să iasă din Balanță. Dar, înainte de asta, va face un careu cu Pluto din Capricorn. Aspect ce va aduce numeroase tensiuni interioare pe care le vom proiecta și asupra celorlalți. Vom încerca să fim plăcuți, dar ne va ieși exact pe dos. Victimizarea nu ne va aduce niciun câștig. 

Berbec

Te va lua gura pe dinainte. Trebuie să îți alegi oamenii cu care să porți discuții. Pentru a evita anumiți factori declanșatori. 

Taur

Discuțiile cu colegii pot fi destul de tensionate. De aceea, ar fi bine să îți spui că nimic nu este personal, ci doar profesional. 

Gemeni

Vei încerca să amâni unele proiecte profesionale gândindu-te că poate scapi. Dar urmează câteva zile aglomerate. 

Rac

Treci de la o stare la alta, iar familia se îngrijorează. Când ești dornic de pace, când devii foarte agresiv în discurs. 

Leu

Din dorința de a demonstra, vei apela des la un exces de zel care îi va îndepărta pe cei dragi. O zi bună pentru tăcere prelungită. 

Fecioară

Multe dintre cheltuielile inutile vor fi făcute în urma unor impulsuri. Sau din cauza unor frustrări pe plan personal. 

Balanță

Vei fi destul de agitat. Parcă ai fi într-o cursă. Vei reacționa exagerat din cauze minore. Ceva te nemulțumește și trebuie să descoperi. 

Scorpion

Nici tu nu îți creezi propriile scenarii. Parcă sunt prea exagerate. Dar știi că nu iese fum fără foc. Așa că fă bine și investighează!

Săgetător

Există riscul să te cerți cu prietenii. Poate chiar din cauza banilor. Încearcă să nu acuzi pe nimeni de nimic dacă nu au probe. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai tăcut la serviciu. Să nu îți dai cu părerea despre faptele colegilor, mai ales dacă nu ți se cere. 

Vărsător

Nu prea te vei simți în apele tale. În exterior, pare că nu ai nicio problemă. Dar, pe interior, te macină multe gânduri. 

Pești

Îți vei atinge limitele într-un domeniu. Și nu te vei simți confortabil. Încearcă să nu te autosabotezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel