Horoscop, joi, 18 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur retrograd face o conjuncție cu Venus. 

Mercur retrograd din Berbec se apropie de o conjuncție cu Venus. Vorba dulce mult (re)aduce! O zi nemaipomenită pentru a ne declara sentimentele, mai ales dacă le-am ținut secrete mult timp. Mulți își vor contacta, mai ales online, foști parteneri. Reușim să găsim cele mai potrivite cuvinte atunci când trebuie să convingem pe cineva de ceva. Comunicarea este una plăcută.

Berbec

Vei beneficia de talent oratoric și minte creativă. S-ar putea să reiei legătura cu unii oameni dragi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. 

Taur

Ești ușor de influențat. Astrele îți recomandă să stai departe de ideile care nu au venit și cu argumente solide la pachet. 

Gemeni

Apropierea dintre Mercur și Venus îți oferă optimism, dar și sprijin de la apropiații. Sfaturile acestora te vor ajuta enorm. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ cu șefii sau colegii. Astfel, îți vei face un mare bine. Vei găsi rezolvarea unor proiecte mai vechi. 

Leu

Dacă te vei arăta dispus să înveți, vor apărea oamenii potriviți în acest sens. Important este să accepți că nu le știi chiar pe toate. 

Fecioară

Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, trebuie să știi că astrele te vor ajuta să îți găsești puterea interioară. Introspecția ajută. 

Balanță

Discuțiile cu partenerul, inițial mai provocatoare, te vor ajuta enorm să îl vezi într-o anumită lumină. Nu fi prea ezitant!

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mai diplomat cu colegii, să încerci să îi transformi în aliați. Vei avea nevoie de sprijinul lor. 

Săgetător

Dacă îmbini utilul cu plăcutul, vei fi surprins de rezultatele pe care le vei obține. Astrele îți recomandă să vezi jumătatea plină a paharului. 

Capricorn

O zi bună pentru chestiunile gospodărești. De asemenea, discuțiile cu familia sunt necesare. Nu mai fugi de replicile lor care nu îți convin. 

Vărsător

Talentul tău oratoric este extraordinar! În plus, puterea ta de convingere va fi remarcată. Important este să vorbești despre ceea ce îți place. 

Pești

O zi bună pentru găsirea unor idei noi de îmbunătățire a resurselor. Sau pentru a-ți creiona o altă strategie financiară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel