Data publicării:

Horoscop, joi, 15 septembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop. Ne apropiem de careul Venus-Marte. 

Venus se apropie de carul cu Marte. Micile probleme din cuplu pot deveni dintr-o dată prea mari. Nemulțumirile expuse vor fi de fapt superficiale, ele ascund alte probleme. Acest careu este genul de aspect care poate dăuna, dar care poate și retrezi pasiunea în anumite relații. Intrăm în zona careului Saturn-Uranus. Cei cu marcaj fix în astrograma natală(Taur, Leu, Scorpon, Vărsător) vor simți nevoia să facă o schimbare radicală. 

Berbec

Unele faze de la serviciu te irită prea mult. Știi că nu ai ce să faci, dar tot alegi să te enervezi peste măsură. Trec ele și zilele astea. 

Taur

Încercările celor din jur să îți facă pe plac nu îți miros deloc bine. Vei fi predispus la a cheltui mai mult decât este cazul. 

Gemeni

Este necesar să fii atent la comportamentul față de colegi și față de șefi. Tu vei avea impresia că totul merge ca pe roate. 

Rac

Este posibil să le acorzi mai mult timp prietenilor sau cunoștințelor. Famlia va resimți acest lucru și îți va atrage atenția. 

Leu

Soarele se apropie de o opoziție cu Neptun. Vei fi destul de confuz în ceea ce privește situația financiară. Evită deciziile!

Fecioară

Dacă partenerul este foarte liniștit, vei face tu în așa fel încât să îi schimbi starea. Sau invers, simți să îi oferi echilibru. 

Balanță

Unii dintre voi vor simți că au ajuns la un final. Profesional sau personal. Alți vor trebui să impună propriile opinii. 

Scorpion

Parcă le dai prea multă putere prietenilor. Și nu înțelegi cum s-a ajuns aici. Poate ai nevoie să fii mai relaxat. 

Săgetător

Toți vor ceva de la tine. Și la serviciu, și acasă. Simțul umorului va fi cel care te va scoate din posibilele încurcături. 

Capricorn

Unii colegi te indispun orice ar face. Dar îți dai seama și tu că nu este vorba despre ei, ci despre ceva din tine ce respingi cu toată ființa. 

Vărsător

Te preocupi dn cauza banilor, dar îi și cheltuiești în neștire. Astrele îți recomandă să te ocupi prima dată de posibilele datorii. 

Pești

Atunci când simți că îți pierzi controlul, ai face bine să îi ceri un sfat partenerului. Cu siguranță va vedea diferit situația ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel