Data publicării:

Horoscop, joi, 15 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Careu Mercur-Saturn. 

Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acest aspect produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. Ne comunicăm frustrările și facem numeroase reproșuri. Dar bineînțeles, toate acestea sunt proiectate din interiorul nostru. Adică vom critica la alții ceea ce nu ne place la noi. Mercur vrea să testeze mai multe variante, iar Saturn vrea să i le dizolve. Răbdarea va fi de mare preț. 

Berbec

Vei reacționa urât de fiecare dată când oamenii din jur te vor grăbi. Cumva, astăzi ai nevoie de timp pentru orice decizie. 

Taur

Vor fi certuri din cauza banilor. Nu este cea mai bună zi pentru pentru a cere o mărire de salariu sau pentru o negociere. 

Gemeni

Te va cuprinde un soi de timiditate. Și va fi greu să înoți printre evenimentele mai provocatoare ale zilei. 

Rac

Somnul va fi afectat. Îți vin tot felul de gânduri și le dai prea multă putere. Astrele îți recomandă să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. 

Leu

Vei simți că oamenii din jur nu au încredere în tine, nu te văd capabil de unele proiecte și bineînțeles că vei reacționa, nu în cel mai bun mod. 

Fecioară

Parcă nimeni nu te înțelege! Nici acasă și nici la serviciu. Important este să nu îți pierzi tu încrederea în forțele proprii. 

Balanță

Vei avea tendința de a judeca pe toată lumea. Prejudecățile tale vor fi de temut. Încearcă să îți dai seama ce anume nu funcționează în viața ta. 

Scorpion

Atenție la indiscreție! Nu este cea mai bună zi pentru a spune colegilor ce se întâmplă în viața ta personală. 

Săgetător

Discuțiile cu partenerul vor fi pline de reproșuri. Cert este că trebuie să vorbești cu el să lămurești anumite situații. 

Capricorn

Unii colegi te vor scoate din sărite! Ți se pare că se mișcă așa precum melcul. Dar adevărul este că și tu ești mai molcom astăzi. 

Vărsător

Relația cu copiii, mai mici sau mai mari, va fi dificilă. De asemenea, îți va fi cumplit de greu să comunici ce îți dorești cu adevărat. 

Pești

Unele vești din partea familiei te dau peste cap. Încearcă să nu ruminezi mai mult decât este cazul. Relaxarea este importantă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel