Data publicării:

Horoscop, joi, 14 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna a intrat în semnul Fecioarei. 

Pe cer se pregătesc schimbări care mai de care mai stresante pentru noi. Vineri, Mercur se oprește din retrogradare în Fecioară. Și în același semn primim și Lună Nouă. Programul nostru este deja plin. Și apar și unele încurcături care să ne dea planurile peste cap. Va fi destul de frustrant. Dar cu răbdare, totul se va rezolva. 

Berbec

Treci de la o lene extraordinară la o hărnicie nemaipomenită. Problema este că îți va fi greu să te ții de un plan anume. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Jupiter. Te vei procopsi cu tendința de a exagera în absolut orice. Dar îți vei da seama abia pe urmă. 

Gemeni

Evenimentele din sânul familiei nu îți sunt deloc pe plac, dar trebuie să participi la găsirea unor soluții care să împace și capra și varza. 

Rac

Trebuie să porți unele discuții care nu îți plac deloc. Și consumi mult timp și resurse pentru ele. Așa este viața din când în când!

Leu

Socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg deloc! Așa că va trebui să fii pregătit de tot felul de surprize pe plan financiar. 

Fecioară

Te irită absolut orice. Chiar și chestiunile superficiale cărora altădată nu le-ai fi dat deloc atenție. Ai nevoie de metode de relaxare. 

Balanță

Oricât de mult te-ai relaxa, tot nu te vei simți odihnit și liniștit. Epuizarea aceasta te va împiedica de la realizarea unor proiecte. 

Scorpion

Tot aștepți validare de la cunoscuți. Este cazul să iei singur decizii, să te bazezi pe ceea ce tu cunoști deja. 

Săgetător

Este una dintre acele zile în care investești prea mult în carieră și prea puțin în zona personală. Ai nevoie de atenție pentru cei dragi. 

Capricorn

Te confrunți cu multe încurcături administrative. Nu este cazul să le amâni. Pentru că se vor complica și mai mult. 

Vărsător

Găsești scuză pentru orice nu îți convine. Te victimizezi prea mult. Astrele îți recomandă să ți le asumi și pe cele bune și pe cele neplăcute. 

Pești

Partenerul îți oferă unele soluții, după care se răzgândește. Și este una dintre acele zile în care te lași influențat de către comportamentul lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel