Horoscop, joi, 14 noiembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Zodia LEU, horoscop
Zodia LEU, horoscop
Horoscop. Balanțele pasează  orice responsabilitate către partener, iar acesta le va sublinia faptul că nu este corect ce fac aceștia.

Berbec

Nimeni nu reușește să țină pasul cu tine astăzi. Debordezi de energie și reușești să te adaptezi cel mai ușor la schimbări. În plus, ai destul curaj pentru a rezolva multe situații complicate.

Taur

Dacă nu te ponderezi, la finalul zilei îți vei da seama că ai cheltuit mulți bani fără rost. Cumpără doar ce este necesar, nu te lăsa pradă impulsului.

Gemeni

Vei avea tendința să joci rolul judecătorului suprem. Nu încerca să îi împaci pe toți dacă nu ți se solicită acest fapt. Este preferabil să rămâi detașat.

Rac

Principiile personale vor juca un rol foarte important la locul de muncă. Nu te abate de la ele și ai să vezi că lucrurile vor decurge în direcția dorită de tine.

Leu

Evită conflictele cu membrii familiei. Deși nu ești implicat în mod direct, unii dintre aceștia s-ar putea să se bazeze pe susținerea ta. Vei scăpa mai ușor spunându-le că vrei să fii obiectiv.

Fecioară

Primești sfaturi importante la locul de muncă, nu le ignora. Fii mai atent la mediul în care lucrezi. Vei observa detalii noi care te vor ajuta enorm în proiectele viitoare.

Balanță

Pasezi orice responsabilitate către partener, iar acesta îți va sublinia faptul că nu este corect ce faci. Nu vrei deloc să mai lași de la tine și riști să provoci o ceartă serioasă.

Scorpion

Dacă nu te vei controla, vei risca să devii paranoic. Îi vei înnebuni pe toți cu teoriile conspirației sau cu o serie de idei care mai de care mai trăsnite.

Săgetător

Ești foarte leneș și delăsător astăzi. Cei de la serviciu își vor da seamă și îți vor face reproșuri. Dar îi vei ignora și sfida fără frică. Partenerul are nevoie de mai multă atenție.

Capricorn

Câteodată, lucurile nu ies așa cum ți-ai fi dorit și nici ideile tale nu sunt cele mai bune. Astăzi ai nevoie să înțelegi asta pentru a accepta propunerile altor colegi.

Vărsător

Nu te întrece nimeni la curaj și ambiție la locul de muncă. Ai grijă, totuși, să le asculți și părerea celorlalți. Vei primi sprijin de la cine nu te aștepți.

Pești

Fă tot posibilul să te odihnești serios astăzi. Ai avut niște zile foarte stresante și trebuie să îți încarci bateriile. Explică-te tuturor că ai nevoie de o pauză și vei găsi înțelegere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel