Horoscop, joi, 14 iulie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 14 iul 2022, 07:47
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop. Careu Venus-Neptun. 

Avem un careu între Venus din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Sextilul dintre Mercur din Rac și Uranus din Taur ne oferă o minte vie, idei diferite și empatie. Luna se rupe de conjuncția cu Pluto și se pregătește de tranzitul în Vărsător. 

Berbec

Va fi o mai zi linișită pentru tine. Mai ales față de cea de ieri. Parcă nu mai ești la fel de tensionat la serviciu. 

Taur

Din discuțiile purtate astăzi vor reieși multe revelații. Dar atenție că unele pot fi destul de înșelătoare. 

Gemeni

Careul dintre Venus și Neptun te va face să te îndoiești de propria persoană și îți va aduce confuzie referitoare la acțiunile apropiaților. 

Rac

După Luna Plină de ieri, te vei retrage puțin pentru a te încărca. Sextilul dintre Mercur și Uranus îți oferă multe idei diferite. 

Leu

Cu cât îți faci mai multe planuri, cu atât nu te vei putea ține de toate. Astrele îți recomandă să faci o prioritizare serioasă. 

Fecioară

Nu te poți baza pe persoanele cu autoritate din viața ta. Dar, până la urmă, se va întâmpla ceva și îți vei da seama că te descurci pe cont propriu. 

Balanță

Nici tu nu știi ce vrei, deci nu este cazul să le reproșezi asta apropiaților. Astrele te încurajează să îți expui ideile la locul de muncă. 

Scorpion

Sunt diferențe uriașe între ce vrei, simți și faci. Vei aștepta o oarecare validare sau îndrumare de la alții, dar nu o vei primi. 

Săgetător

Nu poți descifra gesturile partenerului și din cauza lipsei comunicării, vei trage concluzii pripite. O zi bună pentru a face strategii financiare. 

Capricorn

Luna iese din semnul tău și reușești să fii mai relaxat. S-ar putea să apară unele neînțelegeri în relația cu colegii. 

Vărsător

Orice ai face, nu este cazul să neglijezi odihna. Mai ales după încărcătura Lunii Pline de ieri.Îți va fi greu să decizi ce îți place și ce nu. 

Pești

Intențiile oamenilor celor mai apropiați nu îți sunt clare. Și asta te va debusola pe tot parcursul zilei. Mai sunt și zile din acestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?