Data publicării:

Horoscop, joi, 14 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Lilith intră în Rac. 

Lilith intră în semnul Racului, unde va sta până pe 12 ianuarie 2023 când va intra în semnul Leului. Deși mitologia are câteva referințe destul de înfricoșătoare despre Lilith/Luna în Neagră, atunci când folosim acest punct în astrologie, ne gândim la o putere primordială care este în fiecare dintre noi. Este o obsesie spre care fugim din cauza unei traume inițiale de care vrem să ne detașăm total. Și atunci când vrei să faci asta, este posibil să recurgi la fapte inimaginabile. 

Berbec

Lilith va tranzita zona familiei. Vei ține strâns cu dinții de rădăcinile tale pentru că nu vei fi deloc sigur pe prezent și viitor. 

Taur

Începe o perioadă menită să te scoată din zona de confort din punctul de vedere al educației. Poate vei învăța ceva nou. 

Gemeni

Zona financiară va trece prin momente mai ciudate tocmai pentru a te face conștient de unele frici mai vechi. 

Rac

Tranzitul lui Lilith în semnul tău te va face să vrei libertate, te va împinge la fapte îndrăznețe și neinimaginabile și vei reuși să te detașezi emoțional. 

Leu

Lilith va dori să îți arate care sunt riscurile în zona sănătății dacă nu ești atent la semnalele organismului. Sau cât de mult te ții de trecut. 

Fecioară

Planurile de viitor vor trece prin atâtea schimbări că nici tu nu vei mai ști pe ce te bazezi. Cu siguranță, trebuie să ai grijă ce oameni alegi în viața ta. 

Balanță

Va trebui să fii mai independent în zona profesională. Să nu mai depinzi atât de mulți de ceilalți. Familia are nevoie de implicarea ta. 

Scorpion

Noile tale idealuri sunt îndrăznețe și vei căuta oamenii care să te ajute în realizarea lor. Chiar dacă sunt unii pe care nu i-ai fi ales acum câțiva ani. 

Săgetător

Astrele te invită să nu te implici în scheme financiare periculoase și să fii mult mai atent la negocierile până la începutul lui 2023. 

Capricorn

Lilith va tranzita zona relațiilor. Deci îți vei dai seama de cine merită să rămână alături de tine sau de ce anume lipșește partenerului. 

Vărsător

Lilith își dorește să fii mai detașat de colegi. Adică să vezi treburile de la serviciu într-un mod rece. Să nu te implici deloc emoțional. 

Pești

Lilith îți recomandă să te ocupi cu precădere de plăcerile tale. De ce îți dorești, și abia pe urmă să ții cont și de ceilalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel