Horoscop, joi, 13 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de conjuncția cu Soarele. 

Mercur se apropie de conjuncția cu Soarele din semnul Gemenilor. Și pentru că se mai află în continuare și în careu cu Saturn din Pești, s-ar putea să ne confruntăm cu multă confuzie și cu dubii exagerate. 

Berbec

Vei avea senzația deseori că mintea ți-o va lua razna. Îți va fi greu să iei orice decizie. Sfatul astrelor este să nu fii prea dur cu tine. 

Taur

Vei regreta amarnic unele cheltuieli. Încearcă să nu faci reproșuri oamenilor din jurul tău, mai ales dacă nu ai argumente clare despre vinovăția lor. 

Gemeni

Te zbați prea mult pentru orice. Simți că nu ești auzit și validat și faci tot posibilul să primești atenția celorlalți. 

Rac

Intuiția nu va fi cel mai bun prieten al tău. Astrele îți recomandă să fii cât mai rațional și obiectiv în momentele grele. 

Leu

Relația cu unii apropiați se va deteriora. Încearcă să nu fii prea extremist și să asculți și argumentele acestora. 

Fecioară

Cu Luna în semnul tău, vei face față tare greu emoțiilor tale. Treci de la o stare la alta și te învinovățești prea mult pentru orice. 

Balanță

Venus se apropie de un careu cu Neptun. Nu prea mai știi pe cine să crezi. Numeroase îndoieli te bântuie. Nu te grăbi cu deciziile. 

Scorpion

Oamenii au motivele lor pentru care nu îți dezvăluie anumite secrete personale. Deci ar fi recomandat să nu insiști cu indiscreția. 

Săgetător

Relația cu partenerul nu este neapărat pe placul tău. Amândoi spuneți lucruri la nervi și pe urmă, orgoliul vă împiedică să vă împăcați repede. 

Capricorn

Comunicarea de la locul de muncă lasă de dorit. Replicile voastre îi vor supăra pe unii colegi și cu greu veți ajunge la un numitor comun. 

Vărsător

Îți este foarte greu să te gândești și la propria persoană. Astrele îți recomandă să nu alegi să te sacrifici mult pentru alții.

Pești

Trebuie să împaci pe toată lumea din familie. De aceea, va trebui să iei unele decizii care nu sunt neapărat pe placul tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel