Data publicării:

Horoscop, joi, 13 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul dintre Venus și Saturn. 

Încă ne aflăm sub influența conjuncției dintre Soare și Jupiter în semnul Berbecului. Dar Luna tranzitează semnul Capricornului, iar Venus se apropie de un careu cu Saturn, deci vom reși să stăm bine cu picioarele pe pământ. 

Berbec

Ești preocupat de ceea ce zici. Îți vei calcula vorbele și le vei alege pe cele mai potrivite. Ții mult la părerea celorlalți. 

Taur

Te agiți mult și consumi timp aiurea. Ar fi bine să fie o persoană apropiată care să te coboare de fiecare dată de printre nori. 

Gemeni

Vrei să transmiți încredere celorlalți, dar nu ai de unde. Pentru că și tu suferi la acest capitol. Dar nu dispera!

Rac

Ești dispus să le faci pe plac altora, dar atenție la frustrările apărute după! Pentru că îți vei crea numeroase așteptări nerealiste. 

Leu

Nu ești dispus să îi asculți și pe alții. Va fi greu să accepți că există și alte variante. Sau să negociezi ceva anume. 

Fecioară

Resursele împărțite și cu alte persoane vor deveni motiv de harță. Încearcă să nu acuzi pe nimeni până nu ai dovezi sigure. 

Balanță

Oamenii importanți din viața ta îți vor acorda timpul și energia lor. Este important să apreciezi, nu să tratezi cu misecuvinism. 

Scorpion

Proiectele de la serviciu îți țin mintea ocupată chiar în timpul liber. Îți va fi greu să te deconectezi de ele și ți se va atrage atenția. 

Săgetător

Te miri și tu de agitația din viața ta! Dar nu ai ce face. Îți dai seama că, până la un punct, chiar îți place să trăiești astfel. 

Capricorn

Te năpădesc tot felul de stări, tensiuni și frici. Dar asta nu înseamnă că nu vei trece cu bine de această zi. 

Vărsător

Vorbești mult, dar nu prea vrei asta. Este o parte din tine care nu vrea să fie foarte expusă. Și speri că poate oamenii te vor lăsa în pace. 

Pești

Discuțiile despre bani te scot din sărite, dar sunt necesare. Dacă nu ai făcut-o până acum, să știi că poți învăța să negociezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel