Urmărește emisiunea live
Horoscop, joi, 10 iunie 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 3 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 3 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Joi, 10 iunie, în jurul orei 13.53 vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni. Iar Marte iese din semnul Racului.

Berbec

Nu-ți stau piciorușele deloc. Nu ai stare și vei încerca să grăbești pe toată lumea în jurul tău. Nu îi vei suporta pe cei mai lenți decât tine.

Taur

Discuțiile despre bani vor fi necesare. Mai ales dacă sunt schimbări în această zona. Poate fi o zi bună pentru a cere o mărire sau un bonus.

Gemeni

Eclipsa de astăzi îi va ajuta pe cei care încep sau își doresc lucruri sau relații noi mai sănătoase în viața lor. Deci îți poți pune o intenție.

Rac

Instrospecția va avea multe daruri pentru tine. De aceea ar fi bine să stai câteva momente singur și să te gândești la ce îți dorești.

Leu

Comunicarea cu prietenii este importantă. Indiferent de starea în care te afli. Ai nevoie să le spui ce simți, ce ți se întâmplă și ce vrei.

Fecioară

Sectorul profesional poate fi agitat, însă nu se va întâmpla degeaba acest lucru. Poate ai nevoie de o atitudine nouă sau de o schimbare.

Balanță

Îți poți folosi cunoștințe mai vechi pentru a rezolva probleme de care nu se atinge nimeni. Chiar și așa, încearcă să ai argumente actualizate de fiecare dată când faci o propunere.

Scorpion

Luna Nouă de astăzi te poate ajuta să găsești noi metode de negociere, unele mai avantajoase pentru tine. Trebuie doar să nu renunți.

Săgetător

Relația de cuplu poate trece prin mai multe transformări. Cei singuri pot cunoaște pe cineva sau pot decide să oficializeze o relație.

Capricorn

La serviciu vor apărea noi proiecte, iar tu ai și destule treburi gospodărești de rezolvat. Cu siguranță vei găsi metode simple pentru a le rezolva pe toate.

Vărsător

Te vei supăra precum un copil dacă nu vei primi atenția dorită. Poate că ai nevoie de mai multă atenție și din partea ta, nu doar a celorlalți.

Pești

Indiferent de agenda zilei, vei simți nevoie să comunici cu persoanele cele mai dragi. Ori cu părinții, ori cu rudele pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel