Horoscop, joi, 1 iunie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Careu Mercur-Lilith. 

Pe 1 iunie, Mercur din Taur face un careu cu Lilith din Leu. Aici vom fi tentați să spunem lucruri pe care le ținem ascunse de mult timp. Sau vom avea curajul să folosim unele replici de care altădată ne-am fi temut. Cert este că nu vom mai asculta de regulile societății. Venus din Rac se apropie de un trigon cu Neptun din Pești. 

Berbec

Dacă nu vei fi atent, te vor costa unele cuvinte. Așa că stai departe de discuțiile care îți pot declanșa emoții puternice. 

Taur

Careul dintre Mercur-Lilith te poate face să alegi scurtături sau căi pe care alții le resping. Vrei să fii oaia neagră!

Gemeni

Trecutul este important, dar nu trebuie ridicat pe un nivel mai sus decât prezentul. Ai nevoie să te uiți către viitor. 

Rac

Cum Venus din semnul tău se apropie de un trigon cu Neptun, vei simți nevoia să încetinești ritmul și să lași intuiția să își facă treaba. 

Leu

Nu vrei să asculți de nimeni astăzi! Pur și simplu nu accepți să ți se spună ce să faci. Ai nevoie de multă libertate. 

Fecioară

Încearcă să te bazezi și pe colegi sau apropiați. Mai ales când dai de greu și intri în panică. Nu are rost să stai stresat. 

Balanță

Astrele te invită să eviți investițiile serioase sau negocierile. În plus, în carieră vei avea parte de o porție sănătoasă de confuzie. 

Scorpion

Unele replici ale partenerului te irită extraordinar de mult. Și bineînțeles că vor apărea contre. Orgoliile sunt exagerate. 

Săgetător

Vei intra în competiție cu unii colegi. Și vei face asta doar pentru a demonstra ceva. Dar nu îți va prii deloc această atitudine. 

Capricorn

Ești plin de capricii astăzi! Apropiații îți vor atrage atenția, dar nu îți va păsa de părerea lor. O zi bună pentru distracție!

Vărsător

Ar fi bine să eviți discuțiile serioase cu familia sau cu partenerul. Dacă nu se va putea, astrele îți recomandă să fii mai retras. 

Pești

Dacă vrei să ai parte de o zi pe placul tău, prioritizează pasiunile tale, și abia pe urmă munca sau treburile gospodărești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel