Horoscop, joi, 1 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna va tranzita două semne astăzi: Balanța și Scorpionul. 

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! A, și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie. Dacă ai așteptat o perioadă bună pentru a face următorul pas într-un domeniu, ei bine, o ai în față!

Berbec

Pentru tine, prima parte a lunii februarie are, în continuare, multe aspecte în zona carierei. Deci trebuie să fii cât mai ambițios. 

Taur

Prima parte a lunii este una liniștită pentru tine. Dar astrele te invită să te ocupi de educație, de evoluție și de expansiune. 

Gemeni

Ești prea stresat din cauza banilor. Dacă stresul te-ar ajuta cu ceva, ar merita. Dar, astfel, nu faci decât să pierzi timp degeaba. 

Rac

Ești prea centrat pe oamenii din jurul tău. Poate este cazul să întorci atenția asupra ta. Și să îți acorzi mai multe resurse. 

Leu

Cumva ești dependent de stresul de la serviciu. Te implici în proiecte, ești nerăbdător să vezi cum merg și aștepți validare.

Fecioară

Viața nu trebuie să fie doar despre muncă. Poate îți găsești și alte activități care să îți umple timpul liber și să te bucure. 

Balanță

Luna va ieși din semnul tău. Vei mai scăpa de neliniștea interioară. Astrele te invită să ai ca prioritate liniștea interioară.

Scorpion

Prima parte a zilei nu este pe placul tău. Dar din a doua, când Luna va intra în semnul tău, parcă îți vei ma reveni. 

Săgetător

Urmează câteva zile importante pentru situația ta financiară. Așa că încearcă să nu exagerezi cu absolut nimic. 

Capricorn

Prima jumătate a lunii februarie este pe placul tău! Așa că, indiferent de ce ți se întâmplă, ai mari șanse de a progresa. 

Vărsător

Nu prea te vei simți în apele tale! Parcă ai vrea să fii mai sociabil, dar ceva te reține în casă. Poate ai nevoie de odihnă. 

Pești

Vei cunoaște oameni noi care te vor pune pe gânduri. Astfel, îți vei schimba perspectiva în ceea ce privește unele aspecte ale vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel