Horoscop, joi, 1 decembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 01 dec 2022, 08:14
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Opoziție Venus/Marte și careu Mercur/Neptun. 

Luna decembrie va beneficia de câteva evenimente destul de marcante. Finalul anului 2022 nu va fi unul liniștit! Retrogadările lui Mercur și Marte ne vor da planurile peste cap și nu ne vor ajuta atunci când ne vom face lista cu rezoluții. În primele zile ne bucurăm de triada Soare-Mercur-Venus în Săgetător și vom fi destul de optimiști. Dar cu cât ne apropiem de jumătatea lunii, vom simți din plin responsabilitățile. 

Berbec

Opoziția dintre Marte și Venus îți va aduce momente în care alergi după ceva, dar vei descoperi că nici tu nu știi ce vrei cu adevărat. 

Taur

Vei fi destul de iritat de persoanele din jur. Simți că orice persoană vrea să obțină ceva de la tine. Atenție la cheltuieli!

Gemeni

Careul dintre Mercur și Neptun te agită mai mult decât este cazul. Fără un motiv anume! Pur și simplu vei fi destul de confuz. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii cât mai prezent la ceea ce se întâmplă în viața ta, nu să încerci să te disociezi cum apare ceva ce nu îți convine. 

Leu

Va trebui să faci mai multe compromisuri. Clar, nu vei renunța la unele dorințe, dar e nevoie să le faci spațiu și celor ale apropiaților. 

Fecioară

Discuțiile din sânul familiei nu îți vor fi deloc pe plac. Ai prefera să te ocupi de partea profesională, ești mai liniștit așa. 

Balanță

Opoziția Venus-Marte poate aduce unele discuții contradictorii. Atenție că astrele vor să înveți ceva din acest fapt. Deci nu fugi!

Scorpion

Ești tentat să faci mai multe cheltuieli decât este cazul. Poate vrei să impresionezi pe cineva, poate vrei să uiți ceva. 

Săgetător

Atât Venus, cât și Mercur, din semnul tău, primesc aspecte tensionate. Te vei strădui serios să păstrezi aparențele. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu tragi de tine. Ba chiar ar trebui să te ocupi de managementul stresului. 

Vărsător

Vei pendula între a sta singur/cu familia și a ieși cu prietenii. Cert este că dacă nu vei face puțin din toate, nu vei fi mulțumit. 

Pești

Dacă lucrezi, încearcă să nu îți neglijezi familia. Și invers. Este nevoie să găsești un echilibru. Comunicarea este cheia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?